Zítřek nedoženeš přehled
Sidney Sheldon , Tilly Bagshawe
Tracy Whitneyová série
Tracy Whitneyové se spolu s Jeffem podařilo vydělat na chamtivých boháčích celé jmění, ale k úplnému štěstí jí přece jen něco chybí. Jak měsíce ubíhají a Tracy se nedaří s milovaným mužem otěhotnět, začne se jí stýskat po adrenalinu dřívějších časů. Jednoho dne zmizí beze stopy. Tracy kdysi donutila zaplatit za hříchy ty, kteří zničili její rodinu, teď však někdo usiluje o odplatu...... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2019 , AlpressOriginální název:
Chasing Tomorrow, 2014
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zítřek nedoženeš. Přihlašte se a napište ho.
Perfektní navázání na Sheldonův román „Pokud příjde zítřek", ale jeho kvalit nedosahuje. Některé podvodnické triky byly hodně přitažené za vlasy a je znát, že to psala žena. Nicméně je to velmi dobré počteníčko a těším se na třetí díl „Neklid"
Já bych to se Sidney Sheldonem vůbec nesrovnávala, myslím, že to knize spíše uškodí. Mám ráda knihy TB, ale tato se moc nepovedla. Mě to přišlo jako mix Dannyho parťáků a Danielle Steelové ;) Ale jako taková oddechová četba je to fajn.
Kniha Zítřek nedoženeš v seznamech
v Mé knihovně | 96x |
S. Sheldon je mistr ve svém oboru, ale pokračovat v jeho případu byla velká odvaha od autorky. Zpočátku ještě v tomto dílu bylo napětí a srozumitelné dění. Tento další díl jsem ještě přečetla s napětím. Ale S. Sheldon to není.