MirkaProk komentáře u knih
Tak tahle kniha se fakt nepovedla. Film miluji, tak jsem se rozhodla, že si přečtu i knihu a neměla jsem se do ní pouštět. Ještě, že je tenká a měla jsem její přečtení rychle za sebou. Už nikdy více.
Smutná kniha. Ještě smutnější byl postoj dětí k mámě, která strašně trpěla až to vyústilo v "zločin", který je pochopitelný pro mne, ale bohužel ne pro její děti. Kathy jsme strašně fandila a obdivuji ji, že to vše vydržela tak dlouho snášet a nejde jen o násilí, ale i to, jak ji manžel zesměšňoval a ponižoval před dětmi.
Tuto knihu jsem přečetla na základně zdejších kladných hodnocení, ale já se k nim nemohu přidat. Nemůžu taky ani říct, že by kniha byla úplně špatná, ale nějak mě úplně nenadchla. Trvalo mi, než jsem se začetla a až tak závěrečná 1/3 knihy byla pro mne zajímavá, že jsem ji už četla nepřetržitě. A konec byl překvapivý.
Po přečtení komentářů jsem se rozhodla, že si tuto knihu přečtu a musím zhodnotit, že se četla celkem dobře a bylo to občas i napínavé, ale na můj vkus až moc překombinované, asi z důvodu udržet čtenáře v napětí, jak to asi dopadne, ale podle mého, méně je někdy více
Tuto knihu jsem si přečetla na základě komentářů zde, ale pro mě trochu zklamání. Nemohla jsem se vůbec začíst a trvalo dlouho než jsem knihu přečetla. Vylíčení jak to v té době chodilo zajímavé a děsivé, příběh celkově nakonec také zajímavý, ale nepatří mezi knihy, které bych si někdy chtěla přečíst znovu
Kniha mi byla doporučena a pro mě zklamání. Stále se vše opakuje dokola. Měla jsem problém ji číst a vůbec dočíst. Přínos pro mě žádný a čtením jsem ztratila spoustu času a ještě jsem se do čtení musela nutit.
Četla jsem synovi před spaním a on byl úplně nadšený. Pro děti je to fakt super kniha.
Čtivě napsáno. Spoustu věcí člověk vlastně ví, jen je potřeboval připomenout.
Už nikdy více. Další díly, které budou teprve vycházet určitě číst nebudu a jsem ráda, že tuto sérii o třech dílech mám za sebou.
No co k této knize říct. Asi jen to, že je pro rozhodně pro mladší lidi než jsem já. A tato kniha mě nebavila a přečetla jsem ji jen proto, že jsem si ji půjčila v knihovně jako oddechovku, ale asi ani to tato kniha nesplnila. Už bych ji nikdy v životě nečetla.
Tuhle knihu jsem si půjčila v knihovně, aniž bych si přečetla o čem je a co od ní mám očekávat. A byla jsem mile překvapena, jakou dobrou knihu jsem si půjčila. Velmi slušná detektivka, která člověka vtáhne do děje a nepustí. Má to svižní spád, tak že přečteno za dva dny. Určitě si přečtu další knihy od tohoto autora.
Příjemná detektivka, která se dobře čte. Hmyzouna mi bylo líto.
Kniha nebyla úplně špatná, ale i přesto mi dlouho trvalo, než jsem ji přelouskala a to je to přitom tenká kniha. Začátek byl pro mne nezáživný a vlastně celá kniha byla pro mne taková nějaká rozvleklá a pořád jsem nějak čekala co se stane a ono se vlastně skoro nic nestalo. Znovu už ji nikdy číst nebudu.
Celkem dobrá kniha. Přečteno za dva dny. Jen zarážející kolik psychopatů se objevilo na jednom místě, ale asi je přitahoval park hrůzy.-), kde bych tedy rozhodně nechtěla pracovat
Kniha mi byla doporučena a u první povídky jsem si říkala proboha, co to je za knihu a dokonce jsem uvažovala, že ji nedočtu. Jelikož knihy neodkládám nedočtené, tak jsem se jí nakonec prokousala a dobře jsem udělala. První povídka mě moc neuchvátila, ale je potřeba ji přečíst, protože je provázaná s druhou i třetí povídkou. U druhé povídky na mne nezajímavý a trochu zdlouhavý rozjezd, ale po chvíli už jsem písmenka doslova hltala a třetí povídka se mi líbila nejvíce. Celkové hodnocení je, že je to zajímavá kniha, která se mi ve finále moc líbila, musela jsem na ni ještě dlouho po přečtení myslet a doporučuji k přečtení
Kniha se mi moc líbila. Je to úplně jiný styl, než je člověk zvyklý, ale velmi zajímavé a nevšední téma