mirunda komentáře u knih
Velmi čtivý děj, pohltil mě a já se nemohla odtrhnout od čtení. Jsem ráda, že měla dobrý konec. Jen teda kniha "Než jsem tě poznala" se mi líbila mnohem víc.
Tak tato "Cookovka" mě teda bavila od první stránky a přečetla jsem ji asi během tří dnů. Jen mi tedy dost vadí otevřený konec, protože nebylo vysvětleno co se stalo s hlavní hrdinkou.
Pár prvních stránek se mi četlo nějak těžko, pak jsem se ale začetla a přečetla ji velmi rychle. Jen se mě to smutné téma hodně dotýkalo, byť to mělo být psáno humornou formou, po dočtení mě je spíš smutno
Knihy Cornwellové mám sice ráda, ale do této jsem se nemohla nějak začíst. Vše mi přišlo už moc "moderní". Nicméně jsem ji stejně přečetla
Kniha se mi velmi líbila. Četla jsem jí jedním dechem. Epilog byl vážně úžasný ...
Knihy Sandry mám ráda, tahle mi přišla, že neměla až takový spád, ale pro mne nečekaný konec to dostatečně napravil.
Kniha nebyla špatná.. chvíli mi ale trvalo se zorientovat mezi všemi postavami. Konec mi přišel ale zbytečně useknutý.
Bohužel jsem si už úplně nepamatovala dva předchozí díly, ale úplně to nevadilo. Tohle byl příběh jen o Ianovi a ten se mi moc líbil. Přečetla jsem knihu za jediný den.
Knihu jsem četla jedním dechem. Tolik bolesti, co v ní bylo zachyceno. Celý příběh mě úplně pohltil. Jen mě trošku mrzel rychlý a ne úplně propracovaný konec. Ale asi prostor pro představivost.
Knihu jsem přečetla velmi snadno a rychle. Jen teda ten konec byl velmi zvláštní. Vlastně jsme se již nic nedozvěděli.
Ze začátku mi přišlo, že děj přeskakuje od jednoho k druhému a nemohla jsem se pořádně zorientovat v postavách. Některé kapitoly a rozhovory mi přišly jakoby v polovině utnuté a nedokončené. Konec mě ale celkem překvapil a nečekala jsem ho.
Kniha byla velmi zvláštní. Nejsem si jistá, že jsem konec pochopila správně. Každopádně první půlka knihy byla velmi strhující, druhá už se za ní lehce vlekla. Oba mojí oblíbení spisovatelé se podíleli na společné knize, takže to bylo must have to přečíst.
Baví mě každá kniha o Evě Dallasové, i když je už 53 v pořadí. Byť tento příběh mi přišel o něco slabší. Těším se na další díl, snad bude.
Nebavilo mě to tolik, jako jiné knihy autora. Tato kniha neměla takový spád, takže jsem tak tak dočetla.
Pro mě velmi odpočinková kniha. Příběh lásky jedné mladé dívky.
Jako obvykle Eva Dallasová nezklamala a já knihu nemohla odložit. Paráda
Již v mnoha knihách opakující se téma. Několik lidí uzavření někde v hotelu a někdo z nich je vrah, kdo to asi bude? Kniha nebyla špatná a vraha jsem netipovala ani náhodou, ale na pět hvězdiček to nebylo.
Opakovala bych se, ale ani po tolika dílech s milovanou Evou Dallasovou mě tyhle příběhy nepřestávají bavit a už se těším na další.
Nedokázala mě udržet v napětí, tak jako předchozí kniha, ale úplně špatné to taky nebylo.
Poslední týden nebylo tolik času na čtení, ale přesto jsem vzala čtečku do ruky každou volnou chvíli. Bylo to napínavé a mělo to spád ... Už ať je další díl, otevřené konce mě pěkně štvou ????