mirunda komentáře u knih
Výborná detektivka. Četla jsem ji jedním dechem. Tak jak jsem byla zpočátku skeptická, po pár stránkách mě to přešlo a musela jsem prostě číst a číst.
Knihu jsem přečetla, ale ne tak rychle jako když je hlavním hrdinou Alex nebo Lindsay. Nevím proč pro mne neměla takový spád. Proto jen čtyři hvězdy ;-)
Jako vždy mě kniha velmi bavila. Měla spád a dobře se četla ;-)
Ze začátku mě kniha velmi bavila, přečetla jsem ji docela rychle, ale ten konec mi přišel moc překombinovaný
Další výborná detektivka od této autorky. Přečetla jsem ji jedním dechem
Po dlouhé době jsem vzala do ruky MCBainovku a moc mne nenadchla. Asi si dám na další dobu zase pauzu.
Velmi napínavá detektivka. Do poslední chvíle jsem nevěděla jak to dopadne. Za mě palec nahoru.
Nejsem moc stavěná na knihy tohoto typu, ale nakonec jsem ji přečetla dá se říct s chutí. Řece bohů se to ani náhodou nepodobalo, ale kniha mě chytla. Jen mi vadil dost rychle zakončený děj.
Přesto, že historické romány nejsou mým obvyklým žánrem, tato kniha mne upoutala a já jí přečetla takřka jedním dechem.
Ze začátku jsem se nemohla nějak začíst, ale nakonec jsem to přečetla jedním dechem a konec jsem vážně nečekala ;-)
Velmi čtivý děj, pohltil mě a já se nemohla odtrhnout od čtení. Jsem ráda, že měla dobrý konec. Jen teda kniha "Než jsem tě poznala" se mi líbila mnohem víc.
Další výborná Cookovka napínavá od začátku do konce. Jen opět ten otevřený konec .... No těším se na pokračování
Docela napínavá detektivka. Bylo tam spoustu nečekaných zvratů.
Tak tato "Cookovka" mě teda bavila od první stránky a přečetla jsem ji asi během tří dnů. Jen mi tedy dost vadí otevřený konec, protože nebylo vysvětleno co se stalo s hlavní hrdinkou.
Pár prvních stránek se mi četlo nějak těžko, pak jsem se ale začetla a přečetla ji velmi rychle. Jen se mě to smutné téma hodně dotýkalo, byť to mělo být psáno humornou formou, po dočtení mě je spíš smutno
První polovina knihy pro mne byla utrpením, stále jsem se do ní nemohla začíst, ovšem druhá půlka byla úplně o něčem jiném a tu jsem zhltla rychle. Jen konec mi přišel tak nějak otevřeně nedokončený ..