mirunda Online mirunda komentáře u knih

Mráz Mráz Bernard Minier

Výborná detektivka, která se dobře četla. Do poslední chvíle jsem nevěděla nic :-)

27.12.2016 5 z 5

Smrtící sliby Smrtící sliby J. D. Robb (p)

Konečně dořešená nit příběhu o Evě Dallasové a jejích spolupracovnících a zase napínavé od začátku do konce :-)

22.12.2016 5 z 5

Prvok, Šampón, Tečka a Karel Prvok, Šampón, Tečka a Karel Patrik Hartl

Za mě úžasná oddechovka od předvánočního shonu. Když jsem si představila některé scény popsané v knize, dost jsem se bavila :-)

17.12.2016 5 z 5

Hra s ohněm Hra s ohněm Tess Gerritsen

Nějak se nemohu rozhodnout, jestli se mi kniha líbila nebo ne. Klasickou Tess mám určitě raději, ale četlo se to vcelku dobře.

12.12.2016 3 z 5

Vlastní krev Vlastní krev Patricia Cornwell

Výborná detektivka, ovšem jako vždy :-) Jen teda takhle otevřený konec mě naštval, už aby byla další kniha :-)

10.12.2016 5 z 5

To nejlepší z nás To nejlepší z nás Nicholas Sparks

Knihu jsem viděla zfilmovanou, takže jsem věděla, jak to celé dopadne, ale ani tak mi to na příběhu zajímavosti neubralo. I slzy jsem ze sebe vymáčkla ...

04.12.2016 4 z 5

Naleziště Naleziště Patricia Cornwell

Bavila mne jako takřka všechny knihy od ní.

20.11.2016 4 z 5

V lese visí anděl V lese visí anděl Samuel Bjørk (p)

Výborná detektivka se skvělou zápletkou.

09.11.2016 5 z 5

Marnotratný syn Marnotratný syn Danielle Steel

Příběh super, ale klidně to mohlo skončit na straně 230. Konec byla jedna veliká přeslazená slaďárna. Ale beru jako oddechovku, u které člověk nemusí přemýšlet

03.11.2016 3 z 5

Dívka, která se dotkla nebe Dívka, která se dotkla nebe Luca Di Fulvio

Tato kniha mě tak nechytla, do čtení jsem se mnohdy musela nutit a hlavně některé pasáže knihy mi přišli zbytečně zdlouhavé. Celkově mohu říci, že kniha Chlapec, který rozdával sny, mě bavila daleko více.

02.11.2016 3 z 5

Dvojí život Dvojí život Diane Chamberlain

Autorka opět nezklamala. Kniha měla spád a příběh byl prostě výborný. Ani chvíli jsem se nenudila a hltala stránku za stránkou.

23.10.2016 5 z 5

Gang Gang Martina Cole

Tento žánr a tyto knihy běžně nečtu. Kniha se dobře a rychle četla, ale neustálé opakování jednoho a toho samého mě strašně vadilo. Autorka psala jako by si myslela, že čtenář si nic nepamatuje a určitě pasáže psala stále a stále dokola. Příběh jako takový se mi líbil, dokonale popsané postavy i se svými všemi vlastnostmi a emocemi. Proto alespoň tři hvězdy

22.10.2016 3 z 5

Čtrnáctý hřích Čtrnáctý hřích James Patterson

Dobře se četlo, jako každá jeho kniha, ale přišla mi hodně taková divoká. Přeskakovalo se od jednoho k druhému a hlavně konec byl velmi rychle useknutý a otevřený ...

19.10.2016 3 z 5

Knihovna duší Knihovna duší Ransom Riggs

Přečetla jsem hlavně proto, že už jsem chtěla vědět jak to dopadne. Přišlo mi to celé ale dost překombinované a už moc "podivné"

11.10.2016 4 z 5

Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti Ransom Riggs

Hodně jsem o knize slyšela a přesto že mě téma moc nezajímalo, kniha mě moc bavila a dobře se to čte :-)

03.10.2016 5 z 5

Porodní bába z harému Porodní bába z harému Roberta Rich

Bavilo mě to. Oddechové čtení

01.10.2016 4 z 5

Jen ty a já Jen ty a já J. D. Robb (p)

Klasika, která mě nikdy nezklame.

24.09.2016 5 z 5

Jeden plus jedna Jeden plus jedna Jojo Moyes

Kniha byla příjemnou oddechovkou, ale jako bestseller bych ji rozhodně nenazvala. Rozhodně nepředčila její knihy Než jsem tě poznala a Dívka již jsi tu zanechal. Čekala jsem asi mnohem víc. Autorka dle mého názoru dřívějšími knihami nasadila příliš vysokou laťku

11.09.2016 4 z 5

Ohrožená Ohrožená Rachel Abbott

Předchozí knihy mě bavily mnohem víc. Tady mi to přišlo až do poslední chvíle zbytečně překombinované.

09.09.2016 3 z 5

Porodní bába z Benátek Porodní bába z Benátek Roberta Rich

Dobře a rychle se to četlo. Příběh hezký, ale spíš jsem zvědavá co bude v díle druhém.

14.08.2016 4 z 5