mirunda komentáře u knih
U knihy jsem se nahlas smála a rovnou jsem se pustila do dalšího dílu
Knížka mě bavila od první stránky a rozuzlení bylo dosti překvapivé.
Knihu jsem sice přečetla, ale příběhy od této autorky mě nudí čím dál víc. Za mě nejlepší bylo Manželovo tajemství. Tato kniha neurazí ani nenadchne
Konec mi přišel trochu odfláknutý a zmatečně napsaný, ale jinak to byla klasická jednohubka od Pattersona
Nemůžu jinak, než dát plný počet hvězdiček. Kdyby byla možnost dát jich víc, tak to udělám. Dlouho jsem nečetla knížku, která by měla až takový spád, že jsem ji nedokázala odložit. S každou další a další stránkou jsem byla zamotanější a konečné odhalení bylo prostě bomba. A ten konec?! doporučuji přečíst ...
Kniha se dobře a rychle četla, ale příběh mi přišel dost neuvěřitelný a nepravděpodobný. Hlavně jeho vyřešení.
Ze začátku se mi kniha četla nějak hůř, než Dívka v ledu, ale konec mě naprosto strhnul a těším se na další :-)
Klasický Patterson. Napětí od začátku do konce, jen mi konec přišel trošku otevřený, ale to nevadí, aspoň budou další a další knihy
Bavilo mne o mnoho méně než Mráz a Kruh. Příběh byl mnohdy chaotický, že jsem se v něm ztrácela. Ale ke konci mě vtáhl a já hltala stránku za stránkou. Konec byl pro mne překvapivý.
Knihu jsem zhltla za jedno odpoledne. Trošku jsem se v ději ztrácela, první část knihy byla dost zmatečná a já se nedokázala zorientovat, ale nakonec jsem se našla a příběh mě docela chytl.
Brala jsem knihu jako oddechovku. Rychle se četla, ale děj pro mě nebyl ani moc zajímavý. Překvapilo mě tedy rozuzlení.
Velmi čtivý příběh. Člověk si ani neuvědomí, jaké hrůzy si asi ty dívky musely zažít.
Nemůžu jinak, než dát plný počet hvězdiček. Příběh dvou žen mě uchvátil, hrůzy války takhle popsané mě děsily. Hlavně chování některých mužů k ženám. Na konci jsem už při čtení plakala, tak hluboce mě tato kniha zasáhla ...
Nějak nedokážu najít slova k hodnocení knihy. Četla se dobře, kobec jsem hltala, bavila mě i nebavila. Prostě rozporuplné pocity ...
Jako všechny její knihy se mi četla dobře a hlavně rychle.
Kdybych nečetla už první díl a kdybych nechtěla vědět jak to dopadne, asi bych ji odložila. Výhoda je, že se dobře a rychle četla. Lehce otevřený konec mě naštval.
Příběh hezký, dobře se četl, ale ani zdaleka pro mě nedosahoval kvality prvního dílu.