mirunda komentáře u knih
Moc jsem se v knize nevyznala, asi blbé rozpoložení při čtení, ale furt jsem nechápala jestli to Julie je a nebo není.
Kniha se sice dobře četla, ale po knize kterou jsem přečetla před ní ( Narodili se, aby přežili ) se mi popis války a všeho co se tehdy dělo přišlo nedostatečně popsané. Bylo mi líto Hany, která měla pocit, že ve svém životě může za všechno špatné ...
Velmi silná kniha, mnohdy se mi při čtení až tajil dech a asi si nedovedu ani představit, jak ti lidé museli trpět ... Autentické fotky jen zvyšovaly hrůzu s jakou se lidé museli potýkat. Dlouho mi tato kniha zůstane v hlavě.
Konec byl pro mne jedna velká červená knihovna, proto ubírám jednu hvězdičku za přeslazenost. Jinak mě příběh velmi bavil
Po všech těch detektivkách ´jsem potřebovala trošku oddech a tato kniha splnila to co jsem od ní očekávala. Žádné velké čtení, žádný velký příběh, ale to přece nevadí. Jako matka jsem se někdy v příběhu docela viděla.
Kniha mne bavila moc. Byť konec byl trochu přitažený za vlasy, ale já jsem spokojená.
Po přečtení hodnocení jsem se trochu bála co mě čeká, ale mě to bavilo, napínavý příběh, překvapivé rozuzlení, já jsem spokojená
I přes veškerá kladná hodnocení nemohu sama za sebe dát plný počet hvězdiček. Zpočátku jsem se do knihy vůbec nemohla začíst a teprve od druhé poloviny mě pořádně chytla. Přesto se mi autorova kniha Tisíce planoucích sluncí líbila víc ..
Knihu jsem přečetla během dvou dnů. Jen jsem nechápala, jak hlavní postava může dělat stále ty stejné chyby, ale nakonec to stejně skončilo jako z červené knihovny ...
Ze začátku jsem se nemohla vůbec začíst, ale nakonec jsem otáčela stránku za stránkou. Byla to příjemná oddechovka
Kniha mě bavila, konec byl pro mne velkým překvapením, ale číst znovu bych ji už nemusela.
Byla to pro mne taková jednodenní jednohubka. Kniha měla obrovský spád a mnohdy mě děsilo, že by tohle vůbec mohlo být možné ...
Ani si nedovedu představit, co lidé museli zažívat takhle ukrytí. Jak to muselo být těžké. Přesto to Anna někdy popisuje veselým tónem a snaží se i za těchto podmínek snít. Je velice smutné, že svoje sny už si nesplnila :-(
A mě kniha moc bavila. Měla spád, dobře se četla. Pravda, že konec je trochu červená knihovna, ale já do poslední chvíle myslela, že to skončí jinak. Knihy od Tess mě teda začínají bavit
Příjemná dovolenková oddechovka, mnohdy jsem se zasmála a mnohdy i zamyslela
Kniha se mi velmi dobře četla, příběh jako takový mě bavil, ale konec mi přišel přitažený za vlasy, proto ubírám jednu hvězdu ..
Byla jsem smutná z celého příběhu. Jako matka nechápu, že někdo dokázal dítě odložit do dětského domova jen tak. Touto knihou plním bod výzvy Oblíbená kniha rodičů ...
Kniha popisovala šílené hrůzy, nejednou mi tekly slzy při představě toho, jak tehdy bylo s lidmi zacházeno.
Měla jsem to štěstí, že jsem všechny tři díly mohla číst po sobě. Smála jsem mnohdy i nahlas. Výborný styl psaní a těším se na další pokračování :-)
Četla jsem hned po prvním dílu a bavilo mě to moc. Taková prázdninová humorná oddechovka, přečtená za chvíli