Mishwaa

Velice originální kniha s námětem, z kterého se tajil dech a občas zůstával rozum stát :)

Knihu jsem ani nedočetla. Na začátku jsem si říkala, hm, to může být zajímavé. Potom samé zbytečné okecávání války, skutek utek. Hlavní hrdinové jsou do sebe “hrozně moc zamilovaní“, všichni jsou stejné, tuctové postavy, které kývají hlsvami, jak jim někdo pískne.A všichni se zdravím vyvázli, jak jinak.

Moje první kniha od tohoto autora. A asi i poslední. Knihu jsem neustále odkládala a celkově mě zklamala.

Kniha velmi čtivá, podle mého názoru čtivější než Delirium, ale to je k pozitivům asi všechno, I když jsem stejně ani příliš neočekávala... Celkově ve mně kniha nic nezanechala a konec tomu ještě dodal korunu.

Ačkoli mě první díl extra nebavil, zkusila jsem i dvojku. Ta mě bavila ještě méně než předchozí díl. Za moc nestojí, celou dobu jsem se modlila, abych to konečně dočetla. Nic moc.
Za ilustrace a snahu 2/5

Zhruba do sté stránky jsem se nudila. Ačkoli se zde událo mnoho, začátek mě zkrátka nějak ,,nechytl". Ale potom už se mi četlo jako po másle.
Konec se mi vcelku líbil, i když se mi zdál takový uspěchaný. Docela mě zklamalo, že autorka celý příběh neuzavřela epilogem, který by celý příběh obohatil, a my bychom tak mohli získat alespoň přibližnou představu o dalším osudu hlavních hrdinů. Ale nevadí, i přesto patří trilogie Drakie mezi to lepší, co jsem zatím přečetla.
4/5

Jak by řekla Frankie:,,Voltážový!" :)
Ne, vážně, moc příjemné holčičí počtení s prvky nadpřirozena.

Skvělé čtení na jedno odpoledne. Knihu jsem přečetla jedním dechem, je patrné, že autorka má spoustu fantazie, jistá část s vesmírem se mi zdála moc neuvěřitelná i na fantasy knihu (ti, kteří četli, pochopí).

Po 100. straně jsem to vzdala, hlavně pro to, jak byl příběh strašně nezáživný. Vůbec jsem se tím nemohla prokousat. Eragona jsem ještě přelouskala, ale Eldesta už nedám.
Neříkám, že se v knize nevyskytlo několik zajímavějších chvil, ale akci záhy zadusil další nudný moment.

Tento kratší příběh si mě získal více než Škola noci, možná to bylo tím, že se nikde nevyskytovala žádná Zoey. Po přečtení knihy jsem zjistila, že Lenobia není tak zlá a líbil se mi její úhel pohledu.
Zamlouval se mi nápad s vydáváním se za svou nevlastní sestru.

Omlouvám se všem fanouškům, ale v některých úsecích měl spisovatel dost krkolomná slovní spojení a na některých místech se děj hoodně protahoval, tudíž se kniha stávala méně a méně čtivější, občas jsem se do čtení musela dokopat.. Vlastně jsem ráda, že jsem t vůbec dočetla.

Knížečka sfouknutá za odpoledne, příjemná oddechovka se sarkastickou hlavní hrdinkou a prostou zápletkou ;)

Knihu jsem ani nedočetla, nejspíš detektivky nejsou nic pro mě..