Moje trhlá rodinka přehled

Moje trhlá rodinka
https://www.databazeknih.cz/img/books/25_/25278/rockerka-sadie-moje-trhla-rodinka-25278.jpg 4 48 48

Rockerka Sadie série

1. díl >

Třináctiletá Sadie má bratra Sonnyho - dvojče, který chodí do dramatické školy, je úspěšný a oblíbený. Sadie ho nesnáší a navíc má pocit, že mu všichni dávají přednost, protože je "nezajímavá", a z toho plyne její věčná nabručenost. K náladě jí nepřidá ani roztržitá maminka, učitelka hudby, mladičký nevlastní a puntičkářský tatínek soustředěný hlavně na miminko Martu, a potrhlý vlastní taťka, který v klidu bydlí dál s bývalou rodinou a nemá se ke stěhování. Nakonec Sadie dostane lekci, která jí ukáže, že není horší než bratr a že někdy i ona má důvod k radosti.... celý text

Pro děti a mládež Dívčí romány
Vydáno: , Fragment (ČR)

Happiness and all that stuff

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Moje trhlá rodinka. Přihlašte se a napište ho.

viki77
21.09.2024 5 z 5

Hezká kniha jsem zvědavá na další díly

dr.horrible
05.09.2023 4 z 5

Super knižka v tom zmysle, že väčšinu času naozaj pôsobí, akoby ju písalo jedenásťročné dievča. Ťažko uveriť, že autorka mala v dobe vydania 40.
A blbo vysvetlovať, prečo som to čítal ja. :))

Boku
01.03.2021 5 z 5

Knížka je hodně fajn a hodně rychle se do ní začtete! Nedalo se od ní vůbec odtrhnout. Ode mě má knížka velké plus, protože hlavní hrdinka má ,,reálné problémy" na rozdíl od jiných dívčích románu! (。•̀ᴗ-)✧

Kniha Moje trhlá rodinka v seznamech

Karen McCombie
skotská, 1963