MiskaMa
![Nejkrásnější dárek Nejkrásnější dárek](https://www.databazeknih.cz/img/books/44_/448798/nejkrasnejsi-darek-9VB-448798.jpg?v=1602237418)
Knížku jsem si chtěla přečíst původně přes Vánoce, ale naštěstí jsem se k ní dostala až teď. Proč naštěstí? Protože jsem si myslela, že mě pozitivně a vánočně naladí. Přesto, že jsem od knížky čekala něco jiného, je to nádherná knížka. A i když to není nijak veselé čtení, každá povídka má svoje kouzlo, svůj příběh, nad kterým jsem se po dočtení zamyslela. Určitě si i do budoucna ráda přečtu něco dalšího od autorů, kteří do knížky povídky napsali.
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
![Malá kniha otázek pro nevěstu a ženicha Malá kniha otázek pro nevěstu a ženicha](https://www.databazeknih.cz/img/books/43_/437690/mala-kniha-otazek-pro-nevestu-a-zen-jg0-437690.jpg?v=1584906237)
Krásná titulní stránka. Je fajn si zavzpomínat, připomenout, co bylo před lety, plus dozvědět se o sobě něco nového nebo nečekaného...
Knížku určitě doporučuji, nás pobavila a zabavila na pár večerů. :)
Je to taky určitě super tip na dárek!
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
![Přej si opatrně Přej si opatrně](https://www.databazeknih.cz/img/books/44_/444162/prej-si-opatrne-maN-444162.jpg?v=1590780569)
Knížka byla čtivá, s napínavou zápletkou. Události nabraly rychlý spád a nutily mě v průběhu čtení zamýšlet se, kdo asi takový plán mohl vymyslet. Konec mi přišel rychle useknutý, ale dávám pět hvězdiček. Bavilo mě to.
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)