Missys17

Úžasná kniha, napínaví děj, který mi vyrazil dech. Těším se na další díla od této autorky :)

Zajímavý a napínavý příběh, ale plný počet hvězd dát nemůžu, jelikož chvilema je ten příběh snadno předvídatelný, ale další díl si určitě koupím :)

Skvělá knížka, velimi napínavá a opravdu velmi neočekávaný konec, který mě až trochu zaskočil :) musím si pořídit další díl :)

ze začátku to bylo takový všelijaký, chvílema až zmatený ale pak to se to rozjelo a příběh byl napínavý..

Skvělý spisovatel a tato kniha o tom vypovídá, i když ze začátku dá chvíli zabrat se zorientovat v nepřeberném množství postav a jmen i tak to stojí za přečtení celé ságy.

Krásně bajky, i když někdy mi přišli dost drastické jako například Mágovo srdce.

Dobrá kniha, není tolik náročná. Těším se na její pokračování.

Bezvadá a skvělá kniha, kterou jsem přečetla jedním dechem, skvělý a napínavý děj a závěr, který bych já nečekala.

no tak tento díl se mi zatím líbil ze všech dílů upířích deníků nejméně.

Oddychová knížka, dívčí román o problémech dospívající dívky která je navíc princeznou.

Podle předchozích komentářů se to spoustě lidem nelíbilo ale mě se knižka četla velmi dobře a i děj byl napínavý.

Oddychová kniha pro mladá děvčata. I když musím podotknout, že knižní předloha se od filmu velmi liší.

Knížka pro mladá děvčata, ale je to podáno celkem dobře a čtivě, je to spíše taková oddychová knížka u které člověk nemusí tolik přemýšlet a hledat souvislosti.

Vzhledem k tomu že je to již 3 díl by člověk čekal že nám autor už trochu poodhali, proč vznikl požár v domě jejich rodičů a další otázky, které nebyli vysvětleny. Snad už ve 4. díle bude něco odhaleno

Vzhledem k tomu že první tři díly knihy byli zfilmovány, tak mě tato kniha až tak moc ničím nepřekvapila, těším se 4 díl, který už zfilmová nebyl.