Modrina | Komentáře u knih | Databáze knih

Modrina Modrina komentáře u knih

Znamení lyry Znamení lyry Václav Erben

Kupec to není, ale četla se taky dobře.

21.05.2014 4 z 5

Poklad byzantského kupce / Bláznova smrt Poklad byzantského kupce / Bláznova smrt Václav Erben

První věc, kterou jsem od tohoto autora četla - a podle mě je Poklad byzantského kupce nejlepší. A filmové zpracování je prostě skvělé, pan doktor Soudek v podání Jiřího Sováka prostě nemá chybu. :) Bláznovu smrt jsem taky přečetla jedním dechem.

Knížka s červeným obalem Knížka s červeným obalem Alexandra Berková

Tuhle knížku jsem znala dřív, než vyšla, Saša byla moje příbuzná. A v některých povídkách i účinkuju. :) Tuhle knížku miluju..

S Elvírou v lázních S Elvírou v lázních Miroslav Kapek

četla jsem před mnoha a mnoha lety a moc se mi to líbilo. :) Musím se po té knížce zase podívat.

21.05.2014 5 z 5

Mořský vlk a veselá vdova aneb proti všem Mořský vlk a veselá vdova aneb proti všem Miloslav Švandrlík

Zǐvot klade různé překážky.. :)

Dívka na vdávání Dívka na vdávání Miloslav Švandrlík

Podle mě jedna z nejlepších autorových knížek. :)

Ulička hanby Ulička hanby Vlastimil Vondruška

Pana z Dobronína mám o něco raději než Oldřicha z Chlumu a tahle knížka se zase hodně povedla.

Neděle jako stvořená pro vraždu Neděle jako stvořená pro vraždu Zdena Frýbová

Chvílemi nevěrohodné, ale za přečtení to rozhodně stojí.

20.05.2014 4 z 5

Zkouška neviny Zkouška neviny Agatha Christie

Tohle mě hodně zaujalo. Naprosto nebylo možné knížku odložit, dokud jsem neznala vraha. :)

Vždyť je to hračka Vždyť je to hračka Agatha Christie

Jako obvykle - dokonalé počtení. :)

Karty na stole Karty na stole Agatha Christie

Tahle mě bavila méně než jiné autorčiny knížky, ale i tak jsem ji přečetla jedním dechem.

Karibské tajemství Karibské tajemství Agatha Christie

Zajímavé, napínavé, čtivé. :)

Zločin pro slečnu Poirotovou Zločin pro slečnu Poirotovou Jana Moravcová

Já jsem knihu přečetla celou, ale nadšení se nekonalo.

19.05.2014 2 z 5

Dudáci a vlčí hlavy Dudáci a vlčí hlavy Zdeněk Šmíd

Jedna z mála knih pana Šmída, která mi moc nesedla. Asi ona pověstná výjimka potvrzující pravidlo. :)

19.05.2014 3 z 5

Expedice k Čechožroutům aneb Proč bychom se nepobili Expedice k Čechožroutům aneb Proč bychom se nepobili Zdeněk Šmíd

Výlet k našim nejbližším sousedům mě opět nadchl. Až se jednou na poznávací cestu Německem vydáme, tahle kniha rozhodně pojede s námi. :)

Osmanský tábor Osmanský tábor Vlastimil Vondruška

Pana Vondrušku čtu moc ráda. Tahle knížka je malinko slabší, ale i tak je to skvělá oddychovka.

Ukradl jsem bombu Ukradl jsem bombu Zdeněk M. Veselý

Na tuhle knihu jsem si vzpomněla při čtení jednoho současného bestseleru, takže pan Veselý o spoustu let předběhl dobu. :) Je to taková milá pohodovka..