Monika-Pavli. komentáře u knih
Tuto knihu mohu jen doporučit! Četla se jedním dechem. Vyprávění pana Toma a jeho vtipné hlody mě mnohokrát rozesmály. Kniha mě opravdu chytla za srdce, párkrát i slzy ukáply. Jediné co mě teďka mrzí je, že jsem se nikdy nedostala na jeho besedu.
Paní Klímová, Vám patří velké díky za to, jak skvěle jste se o pana Loma dokázala postarat a díky Vám, se dostal jeho příběh do rukou čtenářů.
Děkuji za to, že jste se s námi podělila o životní příběh tohoto obyčejně neobyčejného, statečného muže.
Velice zajímavá kniha. Měla by být snad i zařazena do povinné četby, aby lidé měli povědomí o tom, že za sexem se neskrývá pouze zábava, ale může mít i nemilé následky. Určitě bych knihu doporučila všem, než začnou s aktivním sexuálním životem.
Doporučila bych knihu všem, co si prochází těžkým obdobím ze ztráty milované osoby. Když čte člověk mezi řádky, dostane zde i odpovědi na své otázky.
Děj jako takový se dá celkem lehce odhadnout, ale i tak je velice chytlavý. Knížka se četla jedním dechem.
Knížka je moc krásně napsaná. Dojemný příběh, který chytne za srdce. Více než děj jako takový, mě zaujalo to, co hlavní postava zažívala v koncentračním táboře. Nemám slov a klaním se všem osobám, co takovéto zvěrstvo přežili.