MonisPop komentáře u knih
Knížka se mi moc líbila, jen mě mrzí, že jednotlivé příběhy byly tak krátké. Mohlo jich být tedy aspoň více. Jinak nedokážu vybrat, který se mi líbil nejvíce, protože všechny byly moc pěkně vymyšlené a napsané.
Hezké, ale opravdu nechápu, proč máme tuto knihu v maturitním seznamu. Nemyslím, že by bylo nějak důležité nebo obohacující si ji přečíst a už vůbec nevím, co bych o knize měla říkat.
Kniha je plná šokujících informací, ale nejvíce mně zaráží věk postav. I 16 let mi přijde strašně málo na takové zážitky a ve 12 jsem si hrála snad ještě s panenkama. Souhlasím, že tohle by si měl přečíst každý a čím dřív tím líp. :)
Dávno jsem přečetla první díl a ten se mi nelíbil.. i přesto jsem sáhla po dílu druhém a nejsem nadšena.. Autorka pořád dokola opakuje fakta, která snad už všichni ví.. jako například: jsem v těle Niki Howardový, miluju Christophera a on o tom ani neví... Žádné převratné dílo to není a čekala jsem něco lepšího.
Už ani nevím, jestli jsem to dočetla, protože mi to připadalo, jako strašná blbost, která se nakonec ani nedala číst. Možná, kdyby mi bylo 10..
V knihovně jsem po této knize sáhla, protože jsem už nevěděla, co si vzít. Moc se mi líbila definice sněženky. Chvíli jsem litovala, protože děj neměl tak dobrý a napínavý spád, jako jiné knihy. Vlastně až poté, co jsem knihu dočetla jsem si řekla, že je dobrá a má skvělý nápad, ale při čtení jsem se nudila a musela jsem se nutit, abych to dočetla. Když to shrnu.. nějaké ty věci okolo ropy jsem moc nevnímala, protože mi neoslovily a myslím, že by to bez nich bylo lepší, ale příběh o Máše, Kátě a jejich "tetě" se mi nakonec zalíbil, protože je to něco jiného a o Rusku jsem toho zatím moc nepřečetla. Rozhodně jsem takový závěr nečekala a byla jsem moc ráda, že se kniha na konci vylepšila. Doporučuji neodkládat, pokud tuto knihu rozečtete.
Tato kniha určitě dokáže skvěle podpořit ve všech snech, které máme a navíc je to příjemný příběh, který mě svým koncem velmi překvapil.
Všechny ty upírské knihy se mi až na stmívání pletou do sebe, takže si dovolím říct, že když jich člověk přečte takové množství už, nejsou tak skvělé. Ze začátku všechny čtu s napětím, které postupně chladne až knihu odložím, protože má strašně dílů a každý zachází do větších a větších absurdit.
Film je skvělým spojením této knihy a knihy Hovno hoří. Obojí se mi moc líbilo.
Prostě skvělé. Strašně se mi líbí informace, které podává RL, které nejsou nudné, jako na hodinách dějepisu, ale naopak velmi zajímavé stejně jako celá kniha. Určitě doporučuji, protože je to jedna z nejlepších knih, co jsem kdy četla. Kniha obsahuje dobrodružství, lásku a záhadu, kvůli níž jsem nemohla přestat číst.
Všechny díly prostě musím ohodnotit pěti hvězdičkami, protože myslím, že SM píše skvěle. Myslím, že od jiného autora by se mi kniha tolik nelíbila.
Zamilovala jsem se do prvního filmu, takže jsem se rozhodla přečíst si knihu. Zatímco film mě s každým dílem potěšil méně a méně, u knihy to bylo přesně obráceně. Přečetla jsem mnoho o upírech a tato kniha stále zůstává top, protože není až přespříliš fantasy, jako jiné, které se nechávají unášet dál do ještě větších absurdit.
Autorka spojila hned několik každodenních témat dohromady a to se mi líbí. Doporučuji.
Vřele doporučuji. Skvěle psaná knížka. Pamatuji si, jak se mi při jejím čtení svíral žaludek, protože nesnáším jehly, ale dočetla jsem a hned jsem si musela půjčit další.
Knihu jsem četla, když jsem byla mladší a strašně se mi líbila. Nestává se často, že bych se u knihy musela nahlas smát. Dodnes si aspoň pořád dokola pouštím film a ještě neomrzel.
Perfektně zpracované téma. Tuto knihu bych dávala povinně k přečtení na školách a možná by to bylo užitečnější než různé přednášky na téma bulimie a anorexie. Rozhodně doporučuji tento i další díly Holek na vodítku.
Kravina, ale přečetla jsem a myslím, že je fajn si jednou za čas přečíst něco, co není náročné na přemýšlení.
K přečtení knihy jsem se rozhodla, až po shlédnutí filmu a možná proto mě kniha tolik nenadchla. Každopádně jsem ji dočetla a nelituji.