monula101 komentáře u knih
Knížka velmi náročná hned jsem se na začátku zamotala kdo je kdo.Takže nedočetla jsem jí.
Knížka úplně skvělá popsané kdy co jíst co je důležité.
Knizka byla dobra jen problem ze jsem ji musela vratit do knihovny .Nevyhoda moc stranek.Snad ji nekdy doctu.
Knizka se mi moc libila dobre se cetla jen doporucuji.Pohodove cteni.
Knizka me celkem zklamala.Dlouhé nudne pasaže a dlouhe dopisy.Pribeh porad nekde odbihal.
Knizka byla skvele precetla jsem to za 2dny jen to divne skoncilo cekala jsem jiny konec.
Knizka se mi libila a hodne rychle se cetla.Byla napinava.
Knížka byla dobrá děj ale příšerný hrozně jsem se cítila po této knížka moc jsem se dostala do děje.Silná představivost.Kdo má pevné nervy.tak doporučuji
Knížka se mi líbila jak vidím tak spisovatelka nepokračuje s orientalním horoskopem na rok 2013 to je škoda.Těšila jsem se na něho.
dobre se cetla a libila se mi.Clovek se musi rozhodnout jestli kariera nebo rodina.
Knizka byla dobra jen jsem tak precetla obsah mamce a ta mi zrovna rekla jak to dopadne tu knizku necetla nerada cte.I tak jsem ji cetla at se dozvim jak to dopadne a dopadlo to presne jak mamka rekla:-)
Této knížky si velmi vážím dostala jsem ji na základní škole za osobnost třídy.
Dobra knizka skutecna i kdyz nejsem manzelka a rodic myslim ze tahle v zivote probiha.
Knizka velmi poutava.Dostala me az do slz a vzlykani takovy pocit jsem dlouho nezazila u knizky.100% doporucuji