moonchild

Kniha mě kdysi nebavila protože patřila mezipovinnou četbu.Dneska se mi líbí a patří mezi favority.

Kniha se mi nelíbí.Čekala jsem od ní více.Dávám čtyří hvězdičky za snahu a zpracování.

Vinnetou patří mezi nejlepší knihy od Karla Maye.Nic lepšího ani nemohl napsat.

Patří mezi klasiku dobrodružných knih.Vennetou i Old Shatterhand patří mezi knižní i filmové legendy.

Dobrá kniha.Jako snad každá od Karla Maye.Jeho Vinnetuovky patří mezi legendy.

Kniha mě moc nezaujala.Myslela jsem,že to bude o něco lepší.

Knihu jsme měli jako povinnou četbu na základce.A hned se dostala mezi mé favority.

Tuto knihu jsem jako malá zbožňovala a stále jí zbožňuji.Patří na přední místa mích knih pro děti a mládež.

Kdo by neznal příběh malého chlapce Mauglího a jeho zvířecích přátel i nepřátel.

Tahle kniha patří v mé knihovně na přední místa ve svém žánru.

Kdo by neznal příběh Robinsona Crusoe.Patří mezi klasiku ve svém žánru.Patří mezi mé oblíbené.

Ze začátku jsem měla problém se začíst ale pak mě to fakt chytlo.Celý ten děj,postavy.Nevadí,že už mi je přes třicet.Knihu zbožňuju.

Skvělé pokračování.Viking Vike patří mezi mé oblíbené knihy pro děti.

Vynikající třetí příběh o Kožešince.Ráda se kní vracím.Zbožňuju tento příběh.

Skvělý příběh o Kožešince a jejich přátelích.Ráda čtu její příběhy znovu a znovu.

Na tuto serii jsem narazila teprve loni ale dost se mi zalíbila.

Myslela jsem že to bude lepší,když každý o této spisovatelce básnil.Děj mě nijak nezaujal.

Příběh o Bílém Tesákovi patří mezi mé nejoblíbenější.Líbí se mi jeho děj.Povedlo se to Jackovi Londonovi.