moonchild komentáře u knih
Kniha je pro praktikující kelty výborná.Kdo se rád modlí a provádí meditace tak knihu si musí minimálně půjčit a přečíst
Zajímavá kniha ale čekala jsem od ní více.Myslela jsem že témata více rozepíše.
Ještě lepší než první díl železná zkouška,takové knihy můžu pořád číst
Sice kniha opravdu je podobná Harrymu Potterrovi ale je neméně skvělá.Knihu jsem hltala jedním dechem.Hodně mě chytla.Těším se na další pokračování.
Vynikající kniha se skvělými radami a jednoduchými rituály.Doporučuji všem,od začátečníků kouzelníků až po zkušené mágy.A nejen jim.
Kniha mě trochu zklamala.Myslela jsem že bude mnohem lepší.Nudila jsem se u ní.Téma je pěkné ale mohla to napsat trochu zajímavěji.
Knihu jsem dostala od kamarádky a hned v autobuse jsem jí začla číst a nemohla se odpoutat od ní.Miluju spojení láska,upíři a slunná Itálie(Florencie).
Velmi zajímavá kniha.Miluji okultismus,takže jsem jí musela přečíst.Doslova jsem jí hltala.Za dvě hodinky přečteno.
Kniha se mi mooooc líbila.Zasmála jsem se všem příhodám co se v ní odehráli.Líbí se mi jak kniha byla napsána,fotografie i popisky u nich.Doporučuji všem co mají rádi seriál podle kterého byla kniha napsána
Musím se přiznat,první jsem viděla film a pak četla knihu.Kniha se mi líbí mnohem mnohem více,protože ve filmu není obsažená celá kniha a není tolik poutavý.Kdyby to šlo dám knize 10 hvězdiček
Kniha lepší jako film.Jako vždy.Líbí se mi jakým stylem a humorem Jane Austen knihu napsala.Patří mezi mé oblíbené
Knihu jsem si koupila společně s Nájezdníky ze severu.Moooooc se mi líbí.Už se těším až si přečtu další díl
Knihu jsem si koupila jen kvůli obálce a názvu.V tramvaji jsem jí začla číst a nemohla přestat.Nakonec jsem byla ráda že jsem si jí koupila.Doporučuji všem
Zajímavá kniha.Nejdříve jsem myslela že bude nezajímavá ale nakonec mě úplně dostala.Doporučuji všem
Prvně jsem si přečetla ukázku v elektronické podobě a pak šla si jí koupit.Nelituji toho,jednoduchá,levná a rychlá jídla
Nigellu miluju.Příjemná žena s dobrými nápady.Její pořad znám již několik let ale až teď jsem si koupila její knihu a nelituji