moonchild

Vynikající kniha.Po dlouhé době nějaká kniha kterou jsem hltala jedním dechem.Zajímavý rozhovor se spisovatelkou,skvělý popis jednotlivých klanů a postav,nové informace k zbývajícím knihám Twilight Ságy,nádherné obrázky.........no prostě skvělá kniha

Tahle kniha mě moc nedostala.Nelíbí se mi jak je zpracována.Obrázky nic moc a text taky ne.Kniha mě moc nebavils

Myslela jsem že tahle kniha bude nějaká blbost ale nakonec se mi moc líbila.Doporučuji všem kteří se zajímají o upírskou tématiku.Fakt skvělá kniha

Kniha mě velice zaujala.Hltala jsem jí jedním dechem.Zařadila se mezi mé oblíbené knihy žánru sci-fi a fantasy

Líbí se mi jak paní Zdenka umí poradit ve vztahu i v jiných oblastech díky svým zkušenostem a pomocí channelingu

Zajímavá a poučná kniha ze života i do života.

Zajímavá kniha o lidských vztazích.Doporučuji všem,co chtějí zjistit kde ve vztazích dělají chyby.

Skvělé pokračování první knihy o těchto pěti děvčatech.Moc se mi líbí,co prožívají,když zjistili co sou vlastně zač.

Pěkný začátek toho jak se Will,Irma,Taranee,Cornelie a Hay Lin vlastně stali dívkami s křídli a velkou mocí.Moc jim závidím,chtěla bych být jako ony.

Ikdyž je mi 32 ráda se vracím k tomuto komiksu pořád dokola.Já se k příběhům těchto pěti děvčat pořád ráda vracím

Kniha se mi velice líbila.Zaujalo mě jak je napsána a rozdělená.Doporučuji všem co se zajímají o historii těchto tří zemí jižní Ameriky.

Tato kniha mi připomíná prázdniny u mé babičky.Zažívala jsem něco podobného.

Kdybych mohla,dala bych jí deset bodů z deseti.Tuto knihu miluju nadevše.Uplně mě dostala.

Kniha se mi moc nelíbila,ani jsem jí nedočetla.ani nevím proč jsem jí začla číst.

Knihy o příběhu dítěte a zvířete miluju a tato kniha patří mezi nejoblíbenější