moonchild

Kniha se mi líbila.Přečetla jsem jí během jednoho dne.

Zajímavá kniha,kdy hlavním hrdinou je známý spisovatel Walter Scott.Knihu jsem hltala jedním dechem a nemohla jsem se dočkat konce.

Trošku jiný příběh o založení Říma.Líbí se mi,že spisovatelka se teď více věnuje matce Ilianě a ne jejím dvoum synům Romulovi a Removi.Kniha mě dostala na kolena.

Knihu jsem poprvé četla u babičky na prázdninách.Dostala mě tak,že jsem jí za ty dva měsíce přečetla třikrát.Ještě teď si jí někdy přečtu.

Tato kniha mě opravdu dostala.Četla jsem jí několikrát po sobě.Fakt vynikající.

Kniha se mi už méně líbila.Ani jsem jí nedočetla.Možná se kní někdy vrátím.

Klasika mezi Verneovkami.Musím říct,že je opravdu vynikající.Dost se mi líbí.

Kniha se mi už méně líbila.Už se mi nelíbil celý děj,ale když už jsem to začla číst,tak jsem to nakonec dočetla.

Knihu jsem hltala jedním dechem.Je to vynikající kniha.

Další oblíbená kniha od Julese Verna.Jeho knihy jsou tak poutavé,že jsem to někdy taky chtěla zažít.

Knihu jsem jako malá zbožňovala.Děti na pustém ostrově a dokonce dva roky.Toužila jsem po tom.

Kuchařka se mi líbí nejvíce ze všech kuchařek co kdy byly napsány.Recepty jsou doplněny,citáty,modlitbami,příběhy a doporučeními,ke kterým svátkům jídlo či pití připravit.Nádhera.

Snad nejlepší kniha ze všech tří příběhů o Vianne a její rodince.Chtěla bych někdy skusit její čokoládu a broskvovou marmeládu.

Kniha se mi líbila mnohem více než první díl - Čokoláda.Jen jsem nečekala že Vianne bude v jiném městě,se dvěmi dcerami a jiným mužem.

Kniha se milíbila.Líbí se mi jak je psaná.Vianne a její dceru jsem si hned oblíbila.

její povídky jsou super,sice ne tak jak ostatní knihy,ale líbí se mi.

Kniha se mi líbila,jen jsem nečekala že se Ken a Zoe rozvedou.Myslela jsem,že své problémy překonají

Jakmile jsem jí koupila,tak jsem jí začla číst.Začla jsem hned v tramvaji.Kniha mě totálně dostala.