moudivlacek komentáře u knih
První setkání a bohužel jsem byla dost zklamaná.
Tento druh mám velmi ráda, bohužel mi tento příběh, či spíš způsob jeho vyprávění moc nesedl, pro mne to bylo dost zmatené.
Příběhy s vlkodlaky a upíry moc nemusím, a když jsem přečetla první zmínky o vlkodlacích, chtěla jsem knihu odložit, ale nedalo mi to. Velmi slušně napsaná detektivka s nadpřirozenými postavami.
Mám ráda romantiku, ale v tomhle příběhu jsem se občas ztrácela s hlavní myšlenkou autorky, bylo to jakési přeplácání, pár scének bylo dobré, Mám ráda drsné muže, ale Rafe byl velmi rozporuplný muž, a to nemluvím o jeho ženě Catherině. Samozřejmě že to se snaží využít ve svůj prospěch ti druzí.
Byl to hezký příběh, i když mne mrzelo, že vše bylo tak moc průhledné, trošku mne překvapili v závěru vrahem bratra hlavní hrdinky, jinak jsem to vše uhádla.
Skvěla zahraná dvojrole hlavního hrdiny stojí za poklonu.
Jedna z těch lepších harlekýnek, které jsem kdy četla. Líbil se mi Conner, který se dostal do velmi ožehavé životní situace, přesto se snaží ji vyřešit ke spokojenosti všech. Snaží se zabránit zlu. Jen se moc bojí odevzdat své srdce, nakonec ale zjistí, že čistá láska člověka povznáší a je jí bohatší.
Slušné čtení, oddechovka, i když od této autorky jsem čekala více. Příběh dvou lidí, které známí chtějí dát dohromady, lež následuje lež, přesto začnou ti dva být k sobě přitahováni, nakonec přijde i k nim láska.
Tato kniha je prostě super, láska jako taková tu je také, ale mně přitahovaly vtipné scénky mezi hlavními hrdiny, cvičení sirotků a jejich přeměnu v panoše, hrdinka, která zjistí, že opravdu miluje svého muže, i když mu někdy dává jména dle situace, hrdina, který ze začátku nevěří, že láska a krása ženy je důležitá. Čím víc se snaží ovládat, tím víc ho žena dokáže rozčílit. I přesto je do ní pořádně zamilovaný. Oba si projdou svým, o to víc si váží své lásky.
Děj začíná nabíhat na dramatičnosti, celou knihu doprovází napětí a láska, jednou je nahoře zlo a pak dobro, hrdinové mají plno práce, aby nakonec světlo zvítězilo nad temnotou. Lara prokáže, že byť je víla, své děti miluje, a pro jejich ochranu udělá maximum. Po jejím boku jako vždy věrně stojí Kaliq, princ z Království stínů.
Jsem zvědavá na závěr série.
Mně se líbila celá série, doporučuji číst od začátku, abyste rozuměli všem vazbám mezi mistři meče a jejich protějšky a lidmi kolem nich. Pěkné, žádné přehnané erotické scénky, spíš velký důraz na čest a snahu o spravedlnost u mistrů meče a jejich boj o život a trošku lásky.
Příběh o upřímné lásky k malému nevinnému a bezbrannému tvorečkovi, o bohatých lidech, kteří vidí jen svůj majetek a zapomínají na své srdce. Ukázka hloupých pravidel té doby, když někdo umřel mě děsí ještě teď. Ale nakonec i v takovém prostředí si láska najde svou cestu.
Autorku miluji, ale tentokrát nebudu knihu až tak vychvalovat. Začátek je takový rozevlátý, i když se tam toho stane hodně. Ale pořádně akční to bude až po seznámí Rafaelly a Marcuse. Musím ale vyzdvihnout skvělý popis pocitu samoty a bezmoci, ale také uvědomění si lásky a snahy chránit své milované i za cenu svého života.
Příběhy ze série St. Kilda jsou vlastně prima detektivky s prvky lásky. Další skvělý příběh, obdivovala jsem se odvaze Kayly a Randovu skvělému úsudku. Oba se od začátku skvěle doplňovali. Síla lásky a síla pudu zachovat si život jsou dva velké hnací motory v životě.
Tato kniha je vyprávěním o síle bohatství a moci, o žárlivosti a nenaplněné lásce. Tolik bolesti a malých radostí, které se linou celým příběhem. Měla jsem raději Nicholase, ale zároveň jsem obdivovala i nesmírnou odvahu a tvrdošíjnost a snahu přežít u Miriel.
Hezký příběh, i když na můj vkus zbytečně moc zašmodrchaný. Příběh, kde zjistíte, kdo si označení člověk a přítel zaslouží a kdo je jen podlý zrádce a chamtivec. I když o lásce se zprvu mezi hrdiny nedá mluvit, o to víc je tomu na konci příběhu.
Pěkná kniha, velmi tajemný Daniel, odhodlaná Carolina, bohatá rodina, která už na pohled něco skrývá. Odkrývání tajemství této rodiny málem stojí oba život. Daniel i Carolina jsou k sobě přitahováni a zároveň touží toho druhého ochraňovat. Samotný závěr příběhu vám vezme dech, ale i mile překvapí.
Kniha se mi moc líbila. Doporučuji číst tuto sérii opravdu poctivě od začátku, člověk pak pochopí chování a city hrdinů. Jason konečně se vrací domů, narazí na Hallie, ta mi silně chováním připomíná Corrie, ženu Jamese. A přesto, že ze začátku lituji Jasona, jak se Hallie nemůže zbavit a ona jej pronásleduje, tak pak před ní skláním klobouk dolů, jak dokázala, aby se Jason vyrovnal se svou minulostí a svým pocitem viny. To, že ti dva vytvoří dům plný lásky už je jen třešničkou na dortu.
Pěkný příběh opravdové lásky, kde nezáleží na vzhledu, ale na povaze a laskavosti v srdci. Na pozadí příběh boje o moc skotské královny Marie Stuartovny a anglické královny Alžběty. Příběh rodinné cti, snahy udržet bezpečí svůj klan a hlavně svou rodinu.
Nejkladnější hrdina je Angus, který velice rychle pochopí, v čem je pravá krása ženy.
Tento druhý díl se mi sice líbil míň než první, ale také je to hezké čtení. Je tu více popsána etiketa chování tamější společnosti té doby, nesmyslná pravidla a ovlivnitelnost druhých. Nebojácná žena, i když tak ze začátku nevystupuje, si určitě získá váš obdiv. Taktéž i samotný hlavní hrdina - mistr meče.