moudivlacek moudivlacek komentáře u knih

Advokát chudých Advokát chudých John Grisham

Skvělá kniha, která poukazuje, co je ve skutečnosti důležité, a světe div se, peníze to nejsou. Příběh bohatého právníka, který po traumatizujícím zážitku zcela přehodnotí svůj život a najde skutečné hodnoty v životě.

09.07.2016 4 z 5

Skotova zajatkyně Skotova zajatkyně Sabrina Jeffries

Miluji Skotsko i jejich historii, tento díl byl nádherný, poukazoval na vztahy mezi Skotskem a Anglií té doby, na hrdost mužů a nezdolnost jejich protějšků, plno lásky a tajných přání je kořením celé knihy.

12.06.2016 5 z 5

Pravda o markýzi S. Pravda o markýzi S. Sabrina Jeffries

Velice hezká knížka. Moc jsem se nasmála, tak dlouho se hrdina vyhýbá lásce, až po ní zatouží a bojuje o ni. Hrdinka také není žádné ustrašené stvoření, jiskří to mezi nimi, každý okolo to vidí, až i okolí tajně pomáhá tomu, aby ti dva mohli být spolu.
Už se těším na další díl.

20.03.2016 4 z 5

Jantarová pláž Jantarová pláž Ann Maxwell

Opravdu nádherná kniha. která vám nabídne moudra o jantaru, poskytne napětí z hledání tajemné ztracené Jantarové komnaty, ale ze všeho nejvíc plno vtipných situací mezi hlavními hrdiny, byť mají mnohé smutné pozadí událostí. Nádhera, ani jsem to nečekala, že mě to tak chytne, a knihu neodložím dřív, dokud nedojdu na konec.

04.03.2016 4 z 5

Okouzlení Okouzlení Johanna Lindsey

Hezký humorný příběh, i když trošku jsem Warrena litovala, jak ho Amy uháněla. Ale jejich slovní přestřelky a setkání stála za to, rovněž konfrontace Andersonů s Maloryovými nemělo chybu. Ale ze všeho nejvíce jsem se smála nad tím, kdy Amy vyzvídá na Jerremym, jak svést muže. Chcete se zasmát, vezměte tuto knížku a začněte číst.

06.02.2016 4 z 5

Divoká srdce Divoká srdce Shannon Drake (p)

Také jsem tento díl nečetla jako první, ale vůbec to nevadilo. Mé sympatie měli oba hrdinové, i když on o trošičku víc. Zas jedna neuvěřitelně krásná knížka, které nechybí romantika, napětí i překvapení v ději až do konce.

25.11.2015 4 z 5

Rozhodnutí porodní báby Rozhodnutí porodní báby Sabine Ebert

Tak jsem si myslela, že Christian s Martou už nebudou muset tolik řešit otázku života a smrti, smrt Christiana mě dost zasáhla, čekala jsem do poslední chvíle ve zvrat, ale nastala tvrdá realita. Obdivovala jsem Martu, že po tom všem ještě "žila". Byla to silná osobnost. Opravdové a bezpodmínečné přátelství Lukase jen dokazuje jeho dobrou a ušlechtilou duši. Už se moc těším na další díl. Jen doufám, že se někdy Marta dočká i spravedlivé pomsty.

26.10.2015 5 z 5

Miluj pouze jednou Miluj pouze jednou Johanna Lindsey

Hrdý a krásný muž, dívka milovaná svou rodinou, vynucený sňatek, snaha zlého člověka zničit život muže vzala za své, když si muž se ženou vyříkají nedorozumění mezi sebou a otevřou svá srdce lásce.

18.10.2015 5 z 5

Popel ve větru Popel ve větru Kathleen E. Woodiwiss

Ze začátku jsem si říkala, že půjde o obyčejný příběh z období války Severu proti Jihu, ale opravdu jsem se moc líbila, hned ze začátku jsem si říkala, tak jak se ti dva můžou dát dohromady, když vše je proti nim, pak se sice dohromady dají, ale byli si už duší dost vzdálení, ale nakonec láska zvítězila.

03.09.2015

Osudová noc Osudová noc Susan Johnson

Sice je tu docela dost lechtivých scén, ale nakonec to zachránila čára děje, na konci jsem nakonec nelitovala.

Nebezpečná láska Nebezpečná láska Sabrina Jeffries

Moc pěkný příběh, v duchu jsem neustále hrdinovi i hrdince radila a fandila, plno překvapení zároveň, povedená knížka.

Nebezpečná hra Nebezpečná hra Julie Garwood

Tak opětovně detektivka s romantikou, nenásilně spojené prvky obou žánrů, super čtení, i další díly této série stojí za přečtení.

Čarovný princ Čarovný princ Julie Garwood

Honem, honem, už sáhněte po knížce, budete mile překvapeni vývojem děje, i když začátek je takový vlahý, najednou nebudete chtít knihu odložit, jen abyste věděli, jak to dopadne. Povedené.

03.09.2015 5 z 5

Ten pravý Ten pravý Shannon Drake (p)

Tak tato knížka je super, určitě doporučuji ji si přečíst, hezký příběh, prima scénky, střet světů Indiánů a Američanů, přesto velice zábavná a romantika jak má být.

03.09.2015 4 z 5

Sametový anděl Sametový anděl Jude Deveraux (p)

Bylo to moc hezké, úplně mi před očima vyvstal svět té doby, ta krutost a tvrdost, přitom ale i čest a schopnost muže postarat se o svou rodinu, bojovat za své štěstí. Tvrdý muž, který bojuje a vítězí, ale který dokáže být i velmi milý a něžný k ženě a dětem.

20.08.2015

Horský samet Horský samet Jude Deveraux (p)

Tento díl ze série se mi líbil víc jak první, Skotsko mám ráda, když jsem četla, jak se Angličan chce "změnit" ve Skota kvůli své lásce ke své ženě, držela jsem se smíchy za břicho. Ale je vidět, že když člověk chce, nic není nemožné. Pak i hrdinka musí si říci, že láska hory přenáší.

20.08.2015

Mstitel Mstitel Jude Deveraux (p)

Tak tady jsem se opravdu nasmála, přišlo mi to jak americká verze Zorra. Je to trochu upravené. Je tu více scének, kdy se člověk neubrání, aby se smál tak, až se za břicho bude popadat. Na konci si člověk myslí, že ho nic nepřekvapí. Ale stejně ano.
Ta knížka se dá číst vždy, když se budete chtít odreagovat a zvednout si náladu, nejde se u ní nesmát.

20.08.2015

Ohnivé dvojče Ohnivé dvojče Jude Deveraux (p)

Nejdříve jsem myslela, že to číst nebudu, ale pak jsem se smála od začátku až do konce, bylo to vtipné, romantické, zábavné a mělo to spád. Je to knížka, která pobaví a ke které se člověk po čase rád vrátí.

20.08.2015 5 z 5

Touha dvou srdcí Touha dvou srdcí Marianne Schwarz

Průměrná červená knihovna, jsou i horší i lepší.

04.04.2019 3 z 5

Nokturna Nokturna John Connolly

Mám ráda tohoto autora, mám ráda jeho sérii o Parkerovi, ale tyhle povídky...., no prostě to nebyl můj šálek kávy. Do hororu to má ale určitě daleko.

28.11.2018 2 z 5