moudivlacek moudivlacek komentáře u knih

Dáma z divočiny Dáma z divočiny Julie Garwood

Tak nad řádky této knihy jsem se nasmála, až mi slzy tekly z očí, ta se opravdu povedla. Určitě se k ní vrátím a ráda.

03.09.2015

Osten lásky Osten lásky Dorothy Garlock

Ze začátku jsem moc litovala hrdinku, ale ta se ukáže nakonec jako žena, která se i přes nepřízeň osudu nepoddává a bojuje za svůj lepší osud. Neodsuzuje hned lidi, kteří na první pohled odsoudí okolí, ale hledá v člověku vždy to lepší. Za to má můj obdiv.

03.09.2015 5 z 5

Zrádce Zrádce Shannon Drake (p)

Období Severu a Jihu, toto období moc nemusím, ze začátku mě kniha moc nenadchla, ale časem jsem se do ní začetla, zamilovala se hrdiny a nakonec se těšila na další díly této série.

03.09.2015 4 z 5

Květ odvahy Květ odvahy Shannon Drake (p)

Dobu války mezi Severem a Jihem sice moc nemusím, přesto tuto knihu musím hodnotit velice kladně, nenásilně si obnovíte v hlavě kousek historie, tajně držíte palce hrdinům, brečíte, když čtete o rozchodech a neshodách mezi hlavními hrdiny, ale nakonec dočtete knihu s úsměvem ve tváři.

03.09.2015 4 z 5

Králův rytíř Králův rytíř Shannon Drake (p)

Super knížka, neodložila jsem ji, dokud jsem ji jedním dechem nepřečetla, doporučuji, skvělá knížka.

03.09.2015 4 z 5

Holly Holly Jude Deveraux (p)

Je tu spousta erotiky, spíš jsem fandila Nickovi než Holly, ale nakonec i Holly se umoudří a jedná jako každá normální žena, oddá se lásce. Nick, i když je bohatý, ví, co je v životě důležité. Četla jsem lepší knihy, ale dá se to přelouskat pro odreagování.

03.09.2015 3 z 5

Bláznivý Jack Bláznivý Jack Catherine Coulter

A já zas budu trochu oponovat. Není to tak nejhorší, je pravda, že o Sherbrookových je tam toho pomálu, ale knížka má spád. Nad knížkou se má člověk odreagovat, a nebrat vše tak vážně. Jsou tam i velice vtipná místa, do konce jsem přemýšlela, jak to vlastně dopadne. Když na začátku knížky vím, jak to bude na konci, jsem otrávená, tady ne. Zasmála jsem se, pobavila a to je to hlavní.

22.08.2015 4 z 5

Náhodný hřích Náhodný hřích Susan Johnson

Začátek vtipný, pak erotika a ke konci troška té romantiky

Proslulý svůdník Proslulý svůdník Susan Johnson

Trošku ubrat erotiky a bylo by to docela fajn.

Ďábelské svádění Ďábelské svádění Susan Johnson

Kdo má rád erotiku a ne romantiku, je to knížka pro něj, pro mne nic moc, a ani náznak romantického děje to nezachrání

20.08.2015 4 z 5

Sametový slib Sametový slib Jude Deveraux (p)

Ze začátku jsem se postavila na stranu hrdinky Judity, říkala jsem si, že svého muže nedokáže změnit, ale překvapila mne a on ke konci též. Hezké čtení.

20.08.2015

Ledové dvojče Ledové dvojče Jude Deveraux (p)

Pokračování Ohnivého dvojčete, také to nebylo špatné, jen mě mrzelo, že dost je z toho prostě opsáno z Ohnivého dvojčete. Ale je to zas pohled z druhé strany. O smích a romantiku ani zde není nouze.

Snoubenka lorda Wraybourna Snoubenka lorda Wraybourna Jo Beverley

Krásný příběh čestného lorda a nezkažené dívky, které hodlají uzavřít svazek bez lásky. Ale ona hodlá v něm lásku probudit, a hlavně věrnost, protože uvěří zlým nepřejícím lidem o jeho zkaženosti. On je překvapen, jaké city v něm dívka probouzí a jak mu otvírá jeho srdce. Ke konci nikdo nemůže pochybovat, že ti dva k sobě opravdu patří.
Krásné

05.08.2019 4 z 5

Pokušitelka Pokušitelka Lisa Jackson

Napínavý příběh o Morwenně a tajemném "Carrickovi".Bavilo mě sledovat, jak na hradě pátrají, zda je či není to pravý Carrick. Každopádně mě jen zarazilo, že nikdo z "panující hradní rodiny" neznal tajné chodby svého hradu. Jinak zas nádherný romantický příběh o cti, oddanosti, pevné víře v pravdu a lásku.
Konec mi nabízí možnosti dalšího příběhu, jsem zvědavá, zda mi to další díl série potvrdí.
Každopádně se mi tato kniha moc líbila.

04.08.2019 4 z 5

Slzy zmůžou ledacos Slzy zmůžou ledacos Beate Helm

Je to klasická harlekýnka, kraťoulinká, taková jednohubka pro nenáročné čtenáře, rychle přečteno. Pro rychlé odreagování a nenáročné čtení.

17.07.2019 2 z 5

Královská vášeň Královská vášeň Jennifer Blake (p)

Hezký příběh, i když musím říci, že první se mi líbil více. Roderik se mi líbil víc jak Mara. Nebyla jsem schopna se ztotožnit s jejím jednáním, i když Roderik také nedělal vše správně. Každopádně se mi líbil jeho přístup k lidem a jak vážně bral svou odpovědnost za své lidi i úctu k rodině. Zdálo se mi, že Mara pořádně nevěděla, co chce, měla tolik příležitostí říci vše Roderikovi a poprat se s tím společně, každopádně každý reaguje jinak.

09.08.2018 3 z 5

G... jako grázl G... jako grázl Sue Grafton

Docela slušná detektivka, kde se vede vlastně dvojí vyšetřování - hledání staré ženy a pak zjištění údajů z jejího života, a hrozící smrt Kinsey od najatého vraha od vězně. Kinsey velmi brzy pochopí, že musí přijmout pomoc.
Závěr je pak jen vyvrcholením a propojením obou linií děje.

11.07.2018 4 z 5

E... jako exploze E... jako exploze Sue Grafton

Sice tohle nejsou pro mne super detektivky, ale témata v nich jsou dobrá, opět trochu pomalejší začátek, ale akce zde nabíhá rychleji než v minulých dílech.
Je tu krásná ukázka dedukce a skládání dílků i pověstná intuice hlavní hrdinky.

08.07.2018 4 z 5

Zastírací manévry Zastírací manévry David Baldacci

Tento díl mě potěšil i zklamal, potěšil skvělým čtením a zklamal, že je to konec série. Jinak Oliver je prostě třída, je to pro mě muž s opravdovým CHARAKTEREM. Nenávidí faleš a pozlátka, má rád upřímnost a nade vše si váží skutečného přátelství. A jeho přátelé jsou to samí. Co na tom, že tentokrát Oliver dělá vše proto, aby se drželi stranou a nic se jim nestalo, oni jsou přátelé, a tak stojí při něm v každé situace, ať chce či ne. Před tím musí člověk smeknout. Takových přátel najdete pomálu.

03.07.2018 5 z 5

Zrádkyně Zrádkyně Lisa Jackson

Vůbec to nebylo špatné čtení, kdo má rád příběhy ze staré Anglie, romantiku k tomu, určitě si přijde na své. Hlavní hrdiny i přes jejich chyby jsem si zamilovala, jen ne potvoru Elynu, té jsem prostě na chuť nepřišla. Také se mi zdá trochu falešný Tadd, ale tam asi hraje velkou roli žárlivost.
S knihou jsem si užila krásné odpoledne.

15.06.2018 4 z 5