moudivlacek moudivlacek komentáře u knih

Jezero naděje Jezero naděje Dorothy Garlock

Tuhle autorku prostě zbožňuji, moc se na její knížky těším, a když je pak přečtu, mrzí mě, že jsem na konci. Tak tomu bylo i v tomto případě.
Není to klasický slaďáček z červené knihovny, ale láska tu nechybí, i když zde převládá napětí a psycho. A když si na konci myslíte, že je vše vyřešeno a přečteno, překvapivý vás prudký obrat. Klepete se až do konce. Naštěstí kniha dopadne dobře a budete se usmívat nad hrdiny a jejich budoucností.

17.03.2016 5 z 5

Noc s princem Noc s princem Sabrina Jeffries

Nádherná série a ani tento poslední díl mě nezklamal, zase jsem se skvěle bavila. Nemohu říci, který díl byl nejhezčí. Lady pistolnice mě neustále přiváděla k smíchu, ale také díky tvrdohlavosti i k červeným uším.
Rozhodně se u této knihy nudit nebude. Doporučuji přečíst celou sérii.

12.03.2016 5 z 5

Zmatek v srdci Zmatek v srdci Ann Maxwell

Je to příběh hlavně matky, která chce zachránit své dítě a je ochotna vzdát se i své slibné kariéry a peněz, jen aby její hrůza měla šťastný konec. Dokonce je ochotna zjevit pravdu o skutečném otci svého dítěte, je ochotna jít i za hranice zákona, vzdá se své roli soudkyně. Prostě nic není důležitější než její dítě. Ale na konci je odměněna. Lidé, kteří se snaží bojovat proti zlu, a vědí, že někdy se musí zákonu "trochu" pomoci, mají můj obdiv a hlavně úctu. Není to lehký život a hlavně je to běh na dlouhou a nekonečnou trať.

28.02.2016 4 z 5

Procitnutí Procitnutí Jude Deveraux (p)

Jedná se o lehce upravený skutečný příběh. Vždy mě šokuje, když se dozvím, jak někdo chce druhé člověka ovládat. Hned od začátku mi bylo moc a moc Amandy líto, žila a přitom nežila, zcela ovládaná svým snoubencem a otcem. Fandila jsem Hankovi, aby se mu podařilo vytáhnout Amandu z bludného kruhu. A povedlo se. Huráá.

28.02.2016 4 z 5

Utajená krása Utajená krása Teresa Medeiros

Knihu jsem přečetla jedním dechem. Nejen že se jedná o romantické čtení, ale vtipné scény vás určitě dostanou. Musela jsem se smát i nahlas, nešlo to jinak. Obdivovala jsem vzdor hrdinky proti svému osudu a pak i její boj za lásku svého muže. Na druhou stranu i její muž si zaslouží obdiv, vzal si šeredu sice kvůli své kletbě, ale za čas ji měl opravdu rád a uvědomil si, že krása vnější pro něj znamená mnohem méně než krása vnitřní. Někdo tady psal, že není možné, aby byl šťastný, když měl šest dcer a žádného syna. A já říkám - proč ne. I tací muži jsou mezi námi.

26.02.2016 4 z 5

Skandální vztah Skandální vztah Susan Johnson

Tento příběh je hlavně o erotice a protikladů mezi francouzskou šlechtou a divokostí a volností života v Americe. Ale dá se to číst, občas se i zasmějete.

21.02.2016 3 z 5

Noční požár Noční požár Catherine Coulter

Týrání žen není jen problémem dneška, ale existoval i dřív. Toto je jedna z ukázek takového případu. Hlavní hrdinka přežije díky neočekávané smrti manžela. A že nedůvěřuje pak mužům? No kdo by jí to měl za zlé. Obdivovala jsem Burkeho, jak se ovládal i v soukromí a snažil se jí zvednout sebevědomí, i když ho to stálo někdy hodně sil. Miloval jí upřímně a dost, takže nakonec vše dopadne, jak má, a to - dobře.
Přímo skvělé.

20.02.2016 5 z 5

Vražedná vášeň Vražedná vášeň Shannon Drake (p)

Toto byla první detektivka od této autorky a byla jsem velice mile překvapena, děj má spád, plno překvapení, napětí, rozluštění až na konci knihy, prostě velmi povedené čtení.
Všem doporučuji.

30.01.2016 5 z 5

Vévodkyně Vévodkyně Jude Deveraux (p)

Hezký příběh, ale chtěla jsem, aby ústřední dvojice měli možnost na panství ve Skotsku provést změny, které by tomu místu i lidem pomohli. Ale nakonec jsem musela kladné bodíky připsat i dalšímu mužskému hrdinovi, který mě na konci knihy velice mile překvapil. Ani tato kniha od této autorky mě nezklamala.

10.01.2016 4 z 5

Něžná rebelka Něžná rebelka Johanna Lindsey

Napravení smyslného hříšníka v láskyplného muže, proč ne? Ale předtím je plno nedorozumění, plno setkání dvou hrdých a divokých srdcí, ani jeden nechce ustoupit, i když srdce říká něco jiného. Ale nakonec vše vysvětleno a znovu vyjde na svět pravda pravdoucí - láska je mocný lék srdcí.

02.01.2016

Christina Christina Shannon Drake (p)

Vím, že sourozenecká láska je někdy hodně silná, ze začátku jsem i Christinu chápala, ale pak její čin už ne. Obdivovala jsem Jamieho, který se musel hodně držet, aby ho Christina nepřivedla k šílenství či ji neublížil. Neměli mezi sebou jednoduchý vztah, o to víc pak byli k sobě přitahováni. Moc pěkné čtení, určitě jsem si ji nepřečetla naposledy.

28.12.2015 4 z 5

Dokonalý hřích Dokonalý hřích Kat Martin

Za vše se platí,ať mezi chudými, tak i mezi bohatými šlechtici. Když člověk ztratí důvěru u někoho, horko těžko ji získává zpět, V tomto příběhu mě potěšilo, že Rand byl ochoten přiznat svou velkou chybu a že udělal vše proto, aby ji odčinil.

26.12.2015

Svést nevěstu Svést nevěstu Nicole Jordan

Tato knížka se mi velice líbila, přesto že Heath chce za každou cenu Lily, dokáže být jemný a velice chápavý muž. Má svoje zásady, které dodržuje. Jinak je to příběh zkrocení zlé ženy, i když Lily není zlá žena, ale jen duševně raněná z dětství.
Slovní přestřelky jsou mnohem lepší a přitažlivější, jak ostatní erotické scény.

25.12.2015 5 z 5

Sen porodní báby Sen porodní báby Sabine Ebert

Tak jsem konečně taky dočetla tuto sérii, plno smrti a na druhé straně skutečné přátelství a oddanost až za hrob, to je možnost číst celým dějem. Mně jen hrozně mrzelo, že Thomas jako nejstarší syn Christiana našel své štěstí teprve tak daleko od domova. Jinak mým miláčkem byl Lukas, Christian štolba a Petr. Marta byla také kladnou postavou, ale nevím, nevím, jestli by jeden člověk dokázal snést vše to, co zvládla ona sama a ještě bez ztráty cti a lásky.

20.12.2015 5 z 5

Kletba porodní báby Kletba porodní báby Sabine Ebert

Tak i tento díl byl plný překvapení, hlavně chování Reinharda mě překvapilo. Také Lukas - ono žít s ženou, která má stále v srdci lásku prvního muže, není jednoduché, ale oba si nakonec uvědomí, že se opravdu milují. Jejich všechny děti zjistili, že přátelství je cennější než jakýkoliv obnos peněz, že se musejí o sebe postarat a držet při sobě. Rozčarování Thomase na křižácké výpravě mě na jednu stranu potěšilo, bylo to reálné, než kdyby se mu zážitky nezaryly pod kůži.
Jsem zvědavá, jestli nový hrabě v marce dojde svému spravedlivému osudu.

05.12.2015 5 z 5

Říční dáma Říční dáma Jude Deveraux (p)

Tak druhý a třetí díl této série jsou nejlepší. Tady jsem se nasmála. Sice mě dlouho trápil přístup Wesleye ke své manželce, ale nakonec dostal rozum. Holt nějakému mužskému to chvíli trvá, než pochopí a pozná pravou lásku O vtipné scénky tu není nouze a tvrdohlavost hlavní hrdinky ji a lidi kolem ní neustále uvádí do problémů.

23.11.2015 4 z 5

Smaragdové objetí Smaragdové objetí Shannon Drake (p)

Tato autorka mne jen málokdy zklame, v tomto případě romantika a hlavně detektivní zápletka byly v dokonalé souhře, fandíte lásce a zároveň se o hrdiny bojíte a osoba, která je za vším zlem, ta mě tedy překvapila, tu jsem nečekala, i když jsem byla odhadem blízko.
Skvělé, určitě doporučuji

23.11.2015 4 z 5

Večerní hvězda Večerní hvězda Catherine Coulter

Tak tato kniha mě mile překvapila, hlavně dějem, způsob, jak dívka došla k poznání, že její milý není tím, kdo je, a pak následně, že ne každý muž je lump. O všech mužích v knize mohu říct, že tací jsou i muži dnes, někdo je milý a dá se mu věřit, někdo zlo v sobě naoko skrývá, aby dosáhl svého cíle bez ohledu na okolí.

17.11.2015 4 z 5

Pirátská nevěsta Pirátská nevěsta Shannon Drake (p)

Pěkná knížka na odreagování, hrdinka nebyla žádná slaboučká dívka, prala se s životem, jak nejlépe uměla, bála se někomu věřit. Hlavní hrdina je muž té doby, nebojsa, spravedlnost sama, ale zase se umí prosadit i na poli lásky, nestydí se za ni a bojuje o ni.

07.11.2015 5 z 5

Žár v nitru Žár v nitru Kat Martin

Věřím, že když někdo si prožije to co Kitt, je nadlouho poznamenán. To, jak se zachoval Clay, bylo obdivuhodné. Díky žárlivosti Kitt oba málem přišli o lásku, naštěstí pak o ni bojovali oba dva. A oba došli ke svému cíli.

01.11.2015