moudivlacek moudivlacek komentáře u knih

Divoká růže Divoká růže Bertrice Small

Opět krásná knížka s hodně rozvětveným dějem, nudit se rozhodně nebudete od začátku do konce, jen mi bylo líto, že se nepodařilo zachránit rodné sídlo hrdinky.

Darebáky zbožňuji Darebáky zbožňuji Bertrice Small

Ten třetí příběh se mi líbil ze všech nejvíc, byl to takový nejreálnější příběh, šlo to.

Ďábelská kráska Ďábelská kráska Bertrice Small

Je tu plno lechtivých scének, nad kterými jsem se červenala, ale hrdinně jsem knížku dočetla.

Bianca Bianca Bertrice Small

Tak u této knížky se nudit nebudete, ze začátku jsem se sice strachovala o hlavní hrdinku, ale nakonec se z dívky stala žena, která věděla, o co v životě stojí a tvrdě si šla za svým cílem. Láska zvítězila nad povinnostmi k rodu a rodině.

Šarlatový slib Šarlatový slib Elizabeth O'Hara

Je to první díl série, ze začátku nudný popis událostí a hrdinů, ale pak to nabere spád a začala jsem hlavním hrdinům fandit, již se těším na další díl.

Zkrocená láskou Zkrocená láskou Johanna Lindsey

Tak u této knížky jsem byla zvědavá, jak to s hrdinkou dopadne, sice jsem tušila konec, ale vůbec jsem se nenudila.

Zajatá nevěsta Zajatá nevěsta Johanna Lindsey

Nebylo to špatné, pár dobrých scének, ale četla jsem lepší knížky této autorky.

Vzplanutí Vzplanutí Johanna Lindsey

Začátek nic moc, ale jakmile hrdinku tajně sleduje a opatruje tolik strýčků, je prostě o zábavu postaráno. Doporučuji.

Vězeň mé touhy Vězeň mé touhy Johanna Lindsey

Tak jsem se moc u knihy smála, až mě muž donutil mu přečíst pár úryvků, a smál se spolu se mnou, muž moc na romantiku není, o to víc musím knížce dát plus.

Triumf lásky Triumf lásky Johanna Lindsey

Hihi, prostě s touto knížkou se nudit nebudete, to není klasická kráska a jemná dívka té doby, ale pěkná divoška, občas mi bylo až líto hrdiny, ale byl to chlap, jak má být, a tak nakonec láska vítězí.

Tebe chci milovat Tebe chci milovat Johanna Lindsey

Hrdina hned od začátku nemá šanci uniknou hrdince, přesto ti dva k sobě patří, romantika s erotikou dohromady.

Spoutej mě láskou Spoutej mě láskou Johanna Lindsey

Velice jsem se touto knížkou pobavila, dávám palec nahoru.

Skandální manželství Skandální manželství Johanna Lindsey

Hezký romantický příběh, naštěstí zde vítězí láska a síla rodiny nad intrikami a nenávistí.

Síla lásky Síla lásky Johanna Lindsey

Romantika se zápletkou, plno zvratů a hezký konec.

Otrokyně Otrokyně Johanna Lindsey

Jednoduchý děj, ale dá se to přečíst s úsměvem.

03.09.2015

Oddej se lásce Oddej se lásce Johanna Lindsey

Sice hezké, ale četla jsem hezčí.

Miluj mě navždy Miluj mě navždy Johanna Lindsey

Tuto knížku mohu číst znovu a znovu a nikdy se nad ní nebudu nudit.

03.09.2015

Markýzův dědic Markýzův dědic Johanna Lindsey

Romantika, vtip a napětí nad osudy hrdinů - krása jedním slovem.

Bouřlivé objetí Bouřlivé objetí Johanna Lindsey

Krása a romantika, doporučuji.

Znovu a znovu Znovu a znovu Susan Johnson

Hodně erotiky, ale i romantiky.