moudivlacek komentáře u knih
Od začátku sympatický hrdina a hned od začátku jsem fandila lásce mezi hrdinami knížky, hezká knížka na odreagování.
Ano, ano, ano, opravdu tato knížka stojí za přečtení, nudit se rozhodně nebudete od začátku až do konce.
Je tu plno historie a přitom romantiky, byla jsem mile překvapena.
Není to špatná knížka, jen občas jsem se místy nudila.
Tajemno z nadpřirozena, obdivuji lidi s těmito schopnostmi, které má autorka, nesměji se jim, je plno věcí, které si neumím vysvětlit, proto jsem ráda, že kráska našla muže svého srdce a on ji přijal takovou, jaká je. V té době to asi nebylo určitě jednoduché.
Sice jsem ze začátku prince moc nemusela, vadilo mi hodně jeho chování, ale když se člověk pokusí vcítit do jeho duše, ví, že není tak špatný člověk, jak se na první pohled zdá. Nakonec ta lepší stránka jeho duše zvítězí.
Jsem moc ráda, že jsem měla možnost přečíst celou tuto sérii, opravdu velice povedená série, každý díl. Mohu jen doporučit.
Zajímavá detektivka s doteky lásky hrdinů, moc hezké.
Vždy mě tato autorka mile překvapí svými příběhy s agenty FBI a romantikou s ní spojenou.
Ze začátku kníhy jsem si řekla, a jéé, tak tohle asi číst nebudu, donutila jsem se přelouskat podivné první stránky, pak jsem jen otevřela oči dokořán překvapením a dnes jsem ráda, že jsem tuto knihu měla v ruce.
Je to hezká knížka, i když se musím přiznat, že mezi favoritky knih od této autorky tak moc zas nepatří.
Doba rytířů - skvělá doba pro námět knihy, ze začátku jsem si říkala, jak se to vše vyvine, byla jsem mile překvapena, nasmála jsem se i ve vážných situacích, po knížce určitě opětovně sáhnu zase.
Tato knížka má sice trošku rozpačitý začátek, ale určitě stojí za přečtení, mile překvapí.
Tak tato kniha se opravdu povedla, nasmějete se a pobavíte.
Četla jsem celou tuto sérii, takže jsem ráda, že jsem četla i tento díl.