mrfox mrfox komentáře u knih

15 roků lásky 15 roků lásky Patrik Hartl

"Její živočišná potřeba tepla a bezprostředního tulení ho okouzlila. Jenou rukou ji pouštěl vodu na prsa a druhou jí ta prsa fascinovaně hladil. "Jsi krásná..." zašeptal vzrušeně." Přesně zde knihu odkládám, nedočtu. S přibývajícími popisy erotických scén se autor propadá stále hlouběji na spisovatelské dno.

18.12.2021 2 z 5

Aristokratka na koni Aristokratka na koni Evžen Boček

Kniha s příjemnou atmosférou, u které se skvěle relaxuje. Oproti předchozímu dílu vtipnější a vstupem nové postavy na scénu dostal příběh ten správný "drive". Těším se na další pokračování.

07.11.2016 4 z 5

Harry Potter a prokleté dítě: Část první a druhá Harry Potter a prokleté dítě: Část první a druhá Jack Thorne

Divadelní hra mě vtáhla do děje a přenesla ve vzpomínkách zpět do kouzelného světa Harryho Pottera, tak jako knihy Rowlingové. Příjemné čtení.

31.10.2016 5 z 5

Ohnivé znamenie Ohnivé znamenie Juraj Červenák

Zatím nejlepší ze série. Přečteno jedním dechem. Děj má spád, sympatické je, že se opět dozvídáme více z osobního života hlavnch hrdinů.

25.05.2016 4 z 5

Vlci Vlci František Kotleta (p)

Pro mě osobně asi nejslabší Kotletova kniha. Taková předvánoční rychlokvaška. Sice originální nápad, dobře zvládnuté akční scény, ale to je asi tak vše. Postavy i děj tak nějak ploché, bez emocí, bez vývoje. Erotické scény umí pan Kotleta také lépe, jak jsem se přesvědčil v dalších knihách "bratrstva krve" nebo v Příliš dlouhé swingersparty.

28.12.2015 2 z 5

Smrt synů Smrt synů Lasse Holm

Pomalejší rozjezd. Až jsem měl pocit, že se nezačtu. Zhruba od poloviny knihy nabere příběh spád a kniha se nedá odložit :)

21.06.2021 4 z 5

Projekt potomek Projekt potomek Graeme Simsion

Oproti předchozí knize autora se děj trochu táhne. Projekt manželka byl pro mě zábavnějším čtením.

25.05.2016 2 z 5

Ti nepohřbení Ti nepohřbení Kristina Haidingerová

Čtivé, originální, napínavé, krvavé, mrazivé. Tak to má být. Po dlouhé době opravdu povedená kniha o upírech. Jen tak dál.

07.11.2016 5 z 5

Strážcové Varadínu Strážcové Varadínu Juraj Červenák

Dobře napsaná kniha na pomezí historicko-akčního románu. Svižný děj, zajímavé zvraty událostí, sympatický hlavní hrdina.

16.09.2016 5 z 5

Vidlačka z Chytrova Vidlačka z Chytrova Gabriela Doušová

Krásná relaxační jednohubka o romantickém venkově, kde jsou dobří a upřímní lidé a člověk zde zapomene na uspěchaný život ve městě. Ze začátku pro mě trochu nuda, ale jakmile se děj přesune do Chytrova, je to příjemné čtení, které zahřeje u srdce.

09.11.2015 3 z 5