mrfox komentáře u knih
"Její živočišná potřeba tepla a bezprostředního tulení ho okouzlila. Jenou rukou ji pouštěl vodu na prsa a druhou jí ta prsa fascinovaně hladil. "Jsi krásná..." zašeptal vzrušeně." Přesně zde knihu odkládám, nedočtu. S přibývajícími popisy erotických scén se autor propadá stále hlouběji na spisovatelské dno.
Kniha s příjemnou atmosférou, u které se skvěle relaxuje. Oproti předchozímu dílu vtipnější a vstupem nové postavy na scénu dostal příběh ten správný "drive". Těším se na další pokračování.
Divadelní hra mě vtáhla do děje a přenesla ve vzpomínkách zpět do kouzelného světa Harryho Pottera, tak jako knihy Rowlingové. Příjemné čtení.
Zatím nejlepší ze série. Přečteno jedním dechem. Děj má spád, sympatické je, že se opět dozvídáme více z osobního života hlavnch hrdinů.
Pro mě osobně asi nejslabší Kotletova kniha. Taková předvánoční rychlokvaška. Sice originální nápad, dobře zvládnuté akční scény, ale to je asi tak vše. Postavy i děj tak nějak ploché, bez emocí, bez vývoje. Erotické scény umí pan Kotleta také lépe, jak jsem se přesvědčil v dalších knihách "bratrstva krve" nebo v Příliš dlouhé swingersparty.
Pomalejší rozjezd. Až jsem měl pocit, že se nezačtu. Zhruba od poloviny knihy nabere příběh spád a kniha se nedá odložit :)
Oproti předchozí knize autora se děj trochu táhne. Projekt manželka byl pro mě zábavnějším čtením.
Čtivé, originální, napínavé, krvavé, mrazivé. Tak to má být. Po dlouhé době opravdu povedená kniha o upírech. Jen tak dál.
Dobře napsaná kniha na pomezí historicko-akčního románu. Svižný děj, zajímavé zvraty událostí, sympatický hlavní hrdina.
Krásná relaxační jednohubka o romantickém venkově, kde jsou dobří a upřímní lidé a člověk zde zapomene na uspěchaný život ve městě. Ze začátku pro mě trochu nuda, ale jakmile se děj přesune do Chytrova, je to příjemné čtení, které zahřeje u srdce.