MUDr.Scorpion komentáře u knih
(SPOILER) Za me tedy nejslabsi kniha ze serie o Joonovi... Po vybornem Hypnotizerovi prislo docela zklamani... Hlavne Penelope jsem vylozene nesnasel, jeji pacifisticke kecy me iritovaly od sameho zacatku knihy a v podstate jsem neustale jen doufal, ze ji ten najemny vrah konecne sejme. :-D Coz se BOHUZEL nestalo. Nesympaticka a uplne hloupa (a vlastne i zbytecna) postava. Jinak celkove to bylo velmi malo uveritelne, dost se to vleklo a postavy byly dost neosobni a nezajimave...
Mam smisene pocity... Prvni povidka me moc nebavila, dalsi 2 byly povedene a posledni jsem mel problem doposlouchat (nastesti byla kratka). Z nostalgie davam 3 hvezdy, jinak by to byly 2.
Jednoznacne nejhorsi dil cele serie, ktery me, navic, jako obrovskeho antiteistu opravdu znechutil cele Lewisovo dilo...
Ackoliv nepatri mezi Danova nejlepsi dila, z nejakeho duvodu jsem si ji uzil az prekvapive moc, bavila me od zacatku do konce!
Tohle je jedna z nejlepsich knih od pana Kinga. Po docteni jsem jen litoval, ze ta kniha nebyla klidne 1x tolik delsi! :-D
Moje prvni Kingovka, pro me stale jedna z nejlepsich, navic je vyborne nactena (knihy nectu, zasadne je posloucham).
Pata kniha je zatim ze vsech nejslabsi. Misty byl pribeh az moc prekombinovany a pachatel byl vlastne takovy Superman, nektere jeho kousky ve druhe polovine byly opravdu jen ztezi uveritelne... Kniha je kvalitni, dobre se cte...Ale mene je nekdy vice, tentokrate pane Deaver "jen" 4 hvezdy.