mum mum komentáře u knih

Lukrécie z Borgiů Lukrécie z Borgiů Cecil Saint-Laurent (p)

Je to už nějaký čas,co jsem tu knížku četla,ale souhlasím se ZuzziŠ.

24.04.2018 5 z 5

Já ti to opepřím, miláčku Já ti to opepřím, miláčku Ellen Berg

Protože miluji dobrý nápad vyhnaný do absurdyty,tak jsem se docela bavila.A znovu jsem se bavila svou představou,že bych podobně řešila své chlapy.Za mně dost dobrý.

24.04.2018 4 z 5

Svádění a láskominky Svádění a láskominky Tara Sivec

Ne,že bych se nakonec nepobavila a nezasmála,ale musela jsem přestat řešit slovník a chování postav.A HLAVNĚ přenýst se přes neexistující ideál chlapa.Takže pokud tu knížku berete jako pohádku pro dospělý,máte šanci se trochu pobavit.

24.04.2018 3 z 5

Počátek Počátek Dan Brown

Napínavá,čtivá kniha a opět nutí k zamyšlení.Dost dobrý čtení.

13.04.2018 5 z 5

Exodus Exodus Leon Uris

Pro mně dost silná kniha.Většinou mám ráda pohodovky.U týhle knížky jsem musela přemýšlet .Rozhodně změnila můj pohled na tyto události.

02.04.2018 5 z 5

Maigret se svěřuje / Maigret na dovolené Maigret se svěřuje / Maigret na dovolené Georges Simenon

První povídka mne příliš nezaujala.A to miluju Maigreta už spoustu let.Zato druhá byla už to co mám na Simenonovi ráda.

02.04.2018 4 z 5

Problém tří těles Problém tří těles Liou Cch'-sin

OPRAVA knihujsem nechtěně ohodnotila jako odpad,může za to chřipka a špatná spolupráce s mobilem.Dávám 5 hvězdiček.

10.02.2018 5 z 5

Problém tří těles Problém tří těles Liou Cch'-sin

Před hoďkou dočteno,zvládla jsem to za 2 dny a vedle mně už leží Temný les.Už delší čas jsem nemphla najít novinku,kterou bych si nejen přečetla,ale za kterou bych dala svůj těžce mabytý peníz.
Tohodle titulu jsem si všimla v Brně na plakátu a zaujalo mně,že je pd číňana.Na intetnetu jsem našla ukázku a docela mně zaujala.Nakonec jsem koupila oba díly a po prvním nelituji.Do čínských jmen js se rychle dostala,technický věci mi přijdou napsaný docela lidsky,ostatně jsem vyrostla na vernepvkách,afilosofie příběhu není vůbrc plytká.Prostě jsem se bavila.Za mně dost dobrý a jdu do temnýho lesa.

10.02.2018 5 z 5