munka komentáře u knih
Začala som túto autorku čítať kvôli Výzve 2017 a čím ďalej tým viac zisťujem, že som urobila dobre. Táto séria má celkom pohltila, čoho dôkazom je aj tento diel už štrnásty v poradí. Skvelý príbeh napínavý až do konca.
Ďalší skvelý príbeh z pera mojej obľúbenej spisovateľky. Zaujímavý dej, romantika, humor a hlavne Sebastian a Evie. Potešilo ma, že sa opäť stretávam s hrdinami Zimnej lásky. Veľmi pekná obálka je bonus.
Zatiaľ sa mi tento diel páčil najviac. Niektoré tajomstvá z minulosti sa objasnili, nové však pribudli. Teším sa na Dominika.
Pekný príbeh, lepší ako 1.diel. Zápletka, romantika, koniec dobrý . Už sa teším na trojku.
Zápletka, láska a veľa možnosti na ďalšie pokračovanie. Dobre sa to čítalo. Teším sa na ďalšie diely.
Tento diel sa mi páčil najviac. Konečne sa niečo dialo. Odhalenie minulosti Jesseho, jeho tajomstiev, vzťah k rodičom....Doporučujem.
Zaujímavá zápletka, napínavý dej, prekvapivé rozuzlenie až v závere. Doporučujem prečítať.
Mám rada túto autorku a opäť nesklamala. Paranormálne príbehy veľmi nemusím, ale od Quick si ich rada prečítam. Romantika, napínavý príbeh až do konca. Ide sa na "Oči plné snu" ...
Pekná kniha, dobrý dej, vtipná, napínavá. Poteší srdce romantika. Doporučujem
Veľmi pekná kniha, pobavila som sa. Škoda, že nie je pokračovanie napr. o Kevinovi
Veľmi pekná kniha, ktorá ma dohnala k slzám. Neľutujem, že som si ju prečítala.
Veľmi pekná kniha, vtipná, romantická, dobre napísaná. Zaujali aj vedľajšie postavy Hunter a Victoria. Doporučujem.
Na túto dvojicu som bola veľmi zvedavá. Gabriel ako paholok :-) ...Virginia túžiaca po pomste...správna romantika a zápletka, ktorá pokračuje od prvého dielu. Nesmiem zabudnúť na starú mamu a jej nápadníka. Rozuzlenie vraždy rodičov súrodencov Sharpovcov predpokladám že príde v poslednom dieli o Celii. Už sa naň teším a som zvedavá, ako to paní Jeffries spracovala.
Práve napätie a kriminálna zápletka ma v tejto knihe zaujali. Číta sa jedným dychom a nepustíte ju z ruky pokiaľ ju nedočítate. Veľmi pekné čítanie
Kniha nemala chybu, veľmi sa mi páčila, patrí k mojím obľúbeným . Rada sa k nej určite po nejakej dobe vrátim :-))
Veľmi pekná kniha. Od kedy ju vlastním prečítaná viackrát.