munka munka komentáře u knih

Všetko alebo nič Všetko alebo nič Eva Urbaníková

Prečítaná kvôli výzve. Kniha neoslnila, ani nesklamala.

19.01.2025 2 z 5

Záhadná oběť Záhadná oběť Robert Bryndza

Zaujímavá zápletka, napínavý dej , to je Robert Bryndza.

14.01.2025 4 z 5

Mucha Mucha Dominik Dán

Ďalší skvelý Dominik Dán. Zaujímavá zápletka, napínavý dej a návrat do obdobia po revolúcii. Doporučujem

14.01.2025 5 z 5

Sára Sára Dominik Dán

Moja prvá audio kniha so skvelým Mariánom Geišbergom. Začiatok trochu zdĺhavý, ale nástupom vyšetrovateľov sa dej rozbehol.

14.01.2025 4 z 5

Uloupené dívky Uloupené dívky Angela Marsons

Zaujímavý príbeh , opäť sa okrajovo stretávame s Alex a nečakaný záver. Teším sa na pokračovanie.

05.01.2025 4 z 5

Tíživé ticho Tíživé ticho Robert Bryndza

Kniha sa mi páčila. Niečo iné, ale zaujalo. Dej napínavý, koniec trochu prekombinovaný, ale knihu som si užila. Za mňa doporučujem.

03.01.2025 4 z 5

Jako stín Jako stín Helen Fields

Nová séria a nová dvojica vyšetrovateľov. Začiatok má veľmi nezaujal, ale postupne som tomu prišla na chuť. Som zvedavá na ďalší diel.

28.12.2024 3.5 z 5

Dokonalá tma Dokonalá tma Helen Fields

Tentokrat máme dve zápletky, miesta činu. Škótsko a Francúzsko. Napínavý dej, miestami drsný, ale nakoniec som to dala.

Dokonalý zločin Dokonalý zločin Helen Fields

Ďalší zaujímavý príbeh. Autorka nesklamala.

Dokonalá lítost Dokonalá lítost Helen Fields

Napínavé až do konca. Vyzerá, že aj posledný diel série.

28.12.2024 4 z 5

S láskou z Paříže S láskou z Paříže Jules Wake (p)

Milá oddychovka, nesklamala, ale ani nenadchla.

14.12.2024 3 z 5

Ďáblova cesta Ďáblova cesta Robert Bryndza

Ďalšia skvelá kniha so zaujímavou zápletkou.

14.12.2024 5 z 5

Pozdrav z Itálie Pozdrav z Itálie Jules Wake (p)

Ľahká oddychovka na zimné večery. Romantické úteky sa mi páčili viacej, ale nebola som sklamaná.

14.12.2024 4 z 5

Poslední přípitek Poslední přípitek J. D. Robb (p)

Ani tentokrát paní Roberts nesklamala. Zaujímavá zápletka a super finále.

25.11.2024 4 z 5

Osudná Mallorca Osudná Mallorca Carole Mortimer

Kniha prečítaná kvôli výzve. Ľahká oddychovka , ktorá splnila očakávanie. Láska a romantika.

23.11.2024 3 z 5

Námi to začíná Námi to začíná Colleen Hoover

Chcela som vedieť ako dopadla Lily a Atlas, takže nezostalo nič iné, ako si knihu prečítať. Bolo to pekné, niekedy smutné, ale príbeh nesklamal.

31.08.2024 4 z 5

Maria Montessoriová: Učitelka nové doby Maria Montessoriová: Učitelka nové doby Laura Baldini (p)

O knihe som sa dozvedela vďaka ČV a neľutujem. Zaujímavý príbeh o prvej talianskej lekárke, žene ktorá prerazila v mužskom svete. Doporučujem

Rodinné tajemství Rodinné tajemství Santa Montefiore

Pekný príbeh plný lásky, rodinných tajomstiev, zasadený do Argentíny za vlády Juana Peróna. Doporučujem.

Růže pro Algernon Růže pro Algernon Daniel Keyes

Knihu som si vybrala vďaka výzve a neľutujem. Takýmto knihách dávam prívlastok "smutno krásny príbeh ". Doporučujem

Slavík Slavík Kristin Hannah

Knihu som mala v hľadáčiku, ale vždy som ju odkladala na neskôr. Teraz mala moju plnú pozornosť. 2.svetová vojna z pohľadu dvoch rozdielnych sestier, napriek tomu odvážnych, milujúcich. Príbeh, ktorý má chytil za srdce. Doporučujem.