munka | Komentáře u knih | Databáze knih

munka munka komentáře u knih

Vzpomínky na něj Vzpomínky na něj Colleen Hoover

Moje prvé stretnutie s touto autorkou. Pekný príbeh, ktorý stál za prečítanie. Teším sa na ďalšiu knihu.

13.08.2024 5 z 5

Hadrový panák Hadrový panák Daniel Cole

Kniha nesklamala, ale ani neoslnila. Čítala som už aj lepšie.

07.08.2024 3 z 5

Postřižiny Postřižiny Bohumil Hrabal

Kniha prečítaná kvôli výzve. Trochu mi vadil štýl rozprávania, ale nakoniec som to zvládla.

07.08.2024 4 z 5

Vraní oko Vraní oko Michaela Klevisová

Začiatok knihy bol trochu zdĺhavý. Nevedela som sa dočkať, kedy už k niečomu dôjde a dej sa pohne ďalej. Kniha má nesklamala, ale ani neoslovila. Hádam ďalší príbeh...

07.07.2024 3 z 5

Kľúčový svedok Kľúčový svedok Jørn Lier Horst

Najprv som videla seriál a potom som sa rozhodla pre knihu. Kto má rád severské detektívky hádam nebude sklamaný , ja som nebola.

06.07.2024 4 z 5

Čekání na kocoura Čekání na kocoura Michaela Klevisová

Nečakala som, že sa mi kniha bude páčiť, lebo som si ju vybrala kvôli výzve. Pravda je, že poviedky ma pobavili a dobre sa čítali.

21.04.2024 5 z 5

Oznamuje se vražda Oznamuje se vražda Agatha Christie

Zaujímavá zápletka a skvelá slečna Marplová. Zisťujem, že postupne sa stáva Agatha Christie mojou obľúbenou autorkou.

13.04.2024 5 z 5

Sedmilhářky Sedmilhářky Liane Moriarty

Knihu som si vybrala kvôli výzve a neľutujem. Začiatok má trochu odrádzal, ale potom to už malo spád.

13.04.2024 5 z 5

Co přede mnou tajíš? Co přede mnou tajíš? Linda S. Howington

Kniha splnila očakávanie. Dostala som romantiku, napätie a humor. Ide sa na druhý diel.

09.03.2024 4 z 5

Všichni tě opustí Všichni tě opustí J. D. Robb (p)

Napínavé čítanie od začiatku až do konca. Zaujímavá zápletka. Vždy sa poteším novému dielu.

09.03.2024 5 z 5

Keby som bola tebou Keby som bola tebou Lisa Renee Jones

Kniha vybraná kvôli výzve. Nesklamala, ale ani neoslnila. Ďalšie diely asi zvážim.

23.02.2024 3 z 5

S láskou z Londýna S láskou z Londýna Jules Wake (p)

Pekný romantický príbeh, splnil očakávanie. Začiatok trošku rozťahaný, ale potom to už išlo.

23.02.2024 4 z 5

Pět malých prasátek Pět malých prasátek Agatha Christie

Nesplnitelná úloha pre Hercula Poirota, objasniť zločin, ktorý sa stal pred 16 rokmi. Zaujímavá zápletka a rozuzlenie až nakoniec. Doporučujem.

03.02.2024 5 z 5

Nová guvernantka Nová guvernantka Eliza Redgold

Pekný príbeh, nenadchol,ale ani nesklamal.

23.01.2024 3 z 5

Rozpustí led v jeho srdci? Rozpustí led v jeho srdci? Caitlin Crews

Nechcená svadba v modernom duchu. Splnila otcove želanie a získala lásku. Pekný romantický príbeh.

23.01.2024 4 z 5

Spása samotářského hraběte Spása samotářského hraběte Virginia Heath

Pekné oddychové čítanie. Ak máte radi romantiku doporučujem.

23.01.2024 4 z 5

Nenávist Nenávist Chris Carter

Po dlhšej dobe som nemala chuť knihu dočítať. Návrat Luciena nesľuboval nič dobré a to sa aj splnilo. Záver prekombinovaný ...

13.01.2024 4 z 5

Galerie mrtvých Galerie mrtvých Chris Carter

Ďalší skvelý Carter. Opäť príbeh, ktorý má držal v napätí až do konca. Doporučujem.

13.01.2024 4 z 5

Rodinné štěstí / Utajované skutečnosti Rodinné štěstí / Utajované skutečnosti Linda S. Howington

Nebolo to zlé, ale niečo tomu chýbalo. Rýchly a trochu neskutočný dej však účel splnil. Oddychová romantika s trochou napätia na sviatočné dni. Teším sa na ďalší príbeh.

25.12.2023 3 z 5

Stvůra Stvůra Kristýna Trpková

Zo začiatku mi to veľmi nesadlo, ale s pribúdajúcimi stránkami si ma kniha získala. Držím spisovateľke palce, nech jej to píše.

22.10.2023 4 z 5