Čekání na kocoura přehled
Michaela Klevisová
Povídky o kočkách a jejich lidech série
1. díl >
Alice složitě hledá cestu k dospívající dceři, Delfína už nechce být dál single, Théo těžce nese stěhování z venkova do města, malý David se musí smířit s rozvodem rodičů... Jedno mají všichni hrdinové společné: lásku ke kočkám. Čtrnáct křehkých příběhů o vztazích lidí, kterým autorka přezdívá „kočkaři“, vám vykouzlí úsměv na rtech a zároveň vás i dojme.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Čekání na kocoura. Přihlašte se a napište ho.
![MiraRunaway MiraRunaway](https://www.databazeknih.cz/img/users/36_/369971/m_mirarunaway-NIf.png?v=1633607661)
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
Krásné povídky, které pohladí po duši všechny milovníky zvířat. Líbily se mi hlavně pasáže z pohledu kočičích hrdinů. To bylo mnohdy i vtipné. Taková kočičí pohoda a důstojnost na čtenáře dýchne.
![brabofka brabofka](https://www.databazeknih.cz/img/users/14_/14756/14756.jpg?v=1381127953)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Pohodové čtení na 1 večer. Série povídek s kočkami v hlavní roli
Kočkař nejsem. Jsem přesný opak - pejskař. Ale přeci jen něco málo mě donutilo se nad tím zamyslet... a proč ne. Kočka je osobnost. A jak v jedné z povídek zaznělo, musíte jí dát volnost
Pak vás bude bezmezně milovat. Pes Vás přijme jako vůdce smečky a poslechne na slovo, i když ta láskaa oddanost tam budou také. Za mě 5*. Skvělé, oddechové, uklidňující a inspirativní.
„Člověk se v pubertě složitě hledá, jen aby později zjistil, že to nejdůležitější o sobě stejně věděl už jako dítě.“
Kniha Čekání na kocoura v seznamech
v Mé knihovně | 273x |
2021 | ![]() |
2017 | ![]() |
2019 | ![]() |
2023 | ![]() |
Pohodové povídkové čtení ...