Vzpomínky na něj přehled
Colleen Hoover
Kenna Rowanová si odseděla pět let ve vězení za tragický omyl. Teď se vrací zpět do města, kde k tomu všemu došlo, a doufá, že se setká se svou malou dcerkou. Ukazuje se však, že mosty, které za sebou tehdy spálila, už není možné obnovit. Nikdo nevěří, že se změnila. Dostat se k dceři je proto téměř nadlidský úkol. Jediný, kdo ji ještě úplně neodsoudil, je Ledger Ward, majitel místního baru. Kdyby ale vyšlo najevo, že k sobě tihle dva mají blízko, mohlo by to ohrozit důvěru všech, na nichž Ledgerovi záleží. Najde Kenna způsob, jak dát do pořádku minulé chyby, aby si mohla vybudovat novou, lepší budoucnost?... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2023 , Ikar (ČR)Originální název:
Reminders of Him, 2022
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Vzpomínky na něj. Přihlašte se a napište ho.
Ano! To je moje Colleen.. skvělý čtení. Zápletka byla velmi čivá, nutilo mě to dočíst co nejdřív. Její rozepisování emocí, opravdu jako bych to cítila já.
Colleen Hoover se v této knize pouští do velmi citlivého a emocionálního téma, na které jen tak často nenarazíte. Ze začátku mě čtení moc nebavilo, ale cca v polovině se vše obrátilo, najednou jsem s hlavní hrdinkou soucítila a potřebovala vědět, jak to všechno dopadne. I tady autorka píše čtivě a skvěle popisuje emoce, takže máte pocit, že postavy osobně znáte. Jediné, co bych vytkla je, že se nic moc nepokazilo. Přece jenom jsem čekala nějaké překvapení, nebo něco, co bych nepředpokládala. Takhle je to trochu kýč.
100 nejčtenějších knih roku 2024
27.12.2024
100 nejčtenějších knih roku 2023
27.12.2023
50 nejčtenějších knih letošních prázdnin (2023)
01.09.2023
Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.
„Měl oči, co už v životě něco viděly, a ruce, co už rozdaly pár ran.“
„Štěstí není něco trvalého, čeho v životě dosáhneme, je to prostě jen něco, co se tu a tam objeví. Někdy v miniaturních dávkách, které ale stačí na to, aby nás udržely na nohou.“
„Pořád mi chybíš, dokonce i když jsme spolu.“
Více citátů z knihy najdete u autora.
Kniha Vzpomínky na něj v seznamech
v Přečtených | 1 673x |
v Mé knihovně | 504x |
2018 | Námi to končí |
2016 | Odvrácená tvář lásky |
2014 | Bez naděje |
2020 | Pravda, nebo lež |
2014 | Život jedna báseň |
Měla jsem velká očekávání, Colleen se skloňuje ze všech stran, jak je skvělá atd...Bylo to moje první setkání s knihou od ní, nemůžu říct, že bych se nemohla od knihy odtrhnout, přišlo mi to takové mělké, bez hloubky, styl psaní mě zaujal méně. Taková průměrná kniha, nijak nenadchne ani neurazí.