munka

Bola som zvedavá na Margotin príbeh. Oddychové čítanie, ktoré má nenadchlo, ale ani nesklamalo.

Trochu drsnejší príbeh odohrávajúci sa prevažne na bojisku. Nechýba však romantika, intrigy a dobrý koniec.

Kniha má nenadchla, ale ani nesklamala. Taký stred. Bridgertonovcov mám rada, takže si určite prečítam aj ďalšie knihy.

Romantika, dobrodružstvo a napätie. Pekné skĺbené vytvárajú zaujímavý príbeh, ktorý ma držal v napätí od začiatku až do konca. Pribudli nám nové postavy detí, tak sa môžem tešiť, že sa s nimi opäť stretnem.

Oddychovka, ktorá nenadchne, ale ani nesklame. Prečítaná kvôli výzve.

Ak potrebujem vypnúť, siahnem po romantike. Táto séria sa k tomu dobré hodí.

Je to fantasy a tak k tomu pristupujem. Hlavní hrdinovia akoby sa ešte hľadali a nevedia čo so sebou. Dám sérii ešte šancu.

Pekný začiatok série. Koniec otvorený a tak zostáva prečítať ďalšie diely.

Pekné ukončenie série. Kto má rad romantiku doporučujem.

Pekný príbeh, ktorý poteší na duši. Myšlienky zrozumiteľné malým aj veľkým.

Slabší rozbeh série. Od paní Feather som už čítala aj lepšie. Zápletka nie zlá, ale niečo príbehu chýbalo.

Pekná oddychovka, ak bude možnosť prečítam si aj ďalšie diely.

Klasická Love storka so sympatickými hlavnými hrdinami a neočakávaným "zloduchom" .

Na Garetha som bola zvedavá a príbeh nesklamal. Teším sa na záver o Rothewellovi. Podobne ako u prvého dielu sa mi nepáči obálka.

Kniha sa dobré čítala, ale oproti predchádzajúcim jej niečo chýbalo. Nebolo to zlé, ale ani ma to neoslnilo. Čakala som nejakú zápletku, ktorá by príbeh oživila, ale nič sa nekonalo...