Naďa2411 komentáře u knih
Kniha je určena pro nového zájemce v rybaření. Krásné zpracované téma pro děti ve školním věku.
Kniha pro zkušeného rybáře, který má již patřičné vybavení a chuť čelit výzvám ve vodních lokalitách.
Chceš se stát rybářem pro malé nebo velké rybníky? Určitě si přečti tuto knihu kvůli Osvědčení o získané kvalifikaci pro vydání prvního rybářského lístku. Pouze černobílé obrázky a fotografie.
Kniha se stala mým průvodcem pro mne jakožto majitele této rasy. Vracím se k ní dle potřeb a stáří mého čtyřnohého kamaráda.
Kniha je vhodná pro přípravu na cykloturistický výlet v Čechách jednotlivce nebo celé rodiny.
Zajímavá kniha pro malého a velkého čtenáře. Netušila jsem, co a kdo se může stát rekordmanem. Krásné barevné fotografie jsou samozřejmostí.
Kdo má rád historii, otevře si tuto knihu. Je velmi obsáhlá, podrobně popisuje zbraně, vozidla, letadla a lodě z období 2. světové války. Barevné a černobílé fotografie nám připomínají skutečný děj z tohoto období.
Kdo by se chtěl pomyslně svést na tom "svém" motocyklu , určitě uvítá tuto knihu. Sen každého malé chlapce, který se může v dospělosti stát skutečností .
Knihu určitě rádi otevřou muži i ženy. Kdo by neměl rád historická auta a trochu se zasnít nad spanilou jízdou....
Automobilový fanoušek si určitě najde svého jezdce nebo tým ze světové rallye z roku 2003.
Kniha určená nejen pro fanoušky formule 1. Jsou zde podrobně popisovány životopisy pilotů F1 a týmy ze sezóny 2004.
Cyklistická příručka z míst v Čechách a na Moravě. Každý si najde, ze čtyřiceti, tu svou trasu podle stupně obtížnosti, délky nebo lokality.
Krásná kniha pro malé a velké rybáře. Jsou zde popisovány lokality výskytů sumců v Evropě. Zkušený rybář si určitě přečte oddíl náčiní a taktiky lovu sumců. Krásné autentické barevné záběry . "Petrův zdar!"
Tato četba je stará přes sto let. Jan Neruda, jenž se na Malé Straně narodil, tam plných pětatřicet let žil a prožíval své první lásky a přátelství. V Povídkách malostranských vytvořil celou řadu postav a pronikl hluboko pod povrch vnějších jevů, ukázal, co je skryto za "idylou" malebných uliček, svérázných postav a postaviček. Popisuje skutečný obraz ze života. Nejvíce z povídek si mi líbí Hastrman.
Jana Eyrová nám vypráví svůj příběh. Osud jí nepřál žít s rodiči, jediná příbuzná jí zajistila převýchovu v klášteře v loowodském ústavu. Bude se umět odstrčit z pomyslného dna ?
Knihu jsem si koupila, abych si po pár letech připomněla slovíčka a gramatiku. Těším se na samostudium.
Knihu jsem nedočetla, zbytečně dlouhé pasáže, pro mě nezajímavé téma. Na druhou stranu jsem si uvědomila, jak nelehké postavení mají gejši z dávných dob i v dnešní době.
Knihu jsem si pořídila s nákupem nového člena rodiny. Obsahuje pouze základní rady odborníků pro danou rasu. Kniha má málo fotografií.
Tato kniha opravdu voní dřevem. V úvodu je abecední seznam stromů. Autor nám připomíná, kolik jmen souvisí se dřevem, vyjmenovává nesčetné množství výrobků ze dřeva, stavby ze dřeva, výstavy a časopisy spojené s touto tématikou. Je zde i zmínka o oborech se dřevem na SŠ a VŠ. Autor vysvětluje základy řezu dřeva a podrobně nám popisuje, co je pod kůrou stromů, barvy a vlatstnosti dřeva. Nejsou opomenuta dřevěná nářadí. Většina knihy je věnováno představení dřevin s popisem jednotlivých stromů. Knihu doplňují malované obrázky a fotografie k danému tématu.