Cykloatlas Česko přehled
neznámý - neuveden
Cyklistický atlas České republiky v měřítku 1:100000. Obsahuje asi 34000 km cyklotras, doplněných jejich kilometráží. Jsou zde i všechny základní turistické trasy, zajímavosti a památky včetně přírodních. Mapy jsou doplněny o vrstevnice a stínování terénu. V textové části lze najít ukázky značení, základní dělení cykloturistiky, doporučenou výbavu, rady, které kolo je vhodné pro který typ cyklistiky. Jsou tu i doporučení ohledně pravidel slušného chování na kole. Součástí je informační servis s odkazy na vhodnou literaturu, mapy, cestovní kanceláře provozující cykloturistiku atd. Rozsáhlou přílohu tvoří 99 tipů na cykloturistické výlety z nejatraktivnějších koutů celé republiky nabízejících asi 7300 Km cyklotras. Tipy jsou obohaceny o krátký popis trasy a zajímavostí na trase a profil trasy. Vše doprovází přehledové mapky tras a fotografie.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Cykloatlas Česko. Přihlašte se a napište ho.
Kniha Cykloatlas Česko v seznamech
cestování krajina výchova kolo, bicykl turistické trasy česká města kraje a regiony
2001 | Bible |
1997 | Epos o Gilgamešovi |
2013 | Z rodinné kroniky Lady Fuckingham |
1986 | Píseň o Rolandovi |
2003 | Béowulf |
Kniha je vhodná pro přípravu na cykloturistický výlet v Čechách jednotlivce nebo celé rodiny.