Z rodinné kroniky Lady Fuckingham přehled
neznámý - neuveden
Další z pokladů erotické literatury sestává ze dvou povídek, které v českém překladu vycházejí vůbec poprvé. Vyprávějí o rozverné babičce a o nezbedných dobrodružstvích strýce Waltera. Obě byly, stejně jako novela Lady Fuckingham, poprvé publikovány v erotické revue The Pearl, která vycházela v prudérní Anglii v letech 1879 a 1880. Objevila se nečekaně a její iniciátoři jsou dodnes obestřeni tajemstvím. Šířila se mezi nejvybranější společností z vysokých kruhů a po vydání osmnáctého čísla za stejně tajemných okolností zanikla.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Z rodinné kroniky Lady Fuckingham. Přihlašte se a napište ho.
(SPOILER) Tohle bylo ještě větší péčko než Lady F.. Za mě v pohodě, jen ty incestní scény byli docela extrém. A přišlo mi už až moc fantasmagor.
Bezmyšlenkovité porno. Bez nápadu a čehokoliv, co by stálo za řeč. Přitom literární plocha může i s něčím takovým dobře pracovat. Zde nebyla ani sebemenší snaha.
43 nových eknih zdarma ke stažení
18.05.2021
Kniha Z rodinné kroniky Lady Fuckingham v seznamech
sex sexuální úchylky homosexualita erotika sexuální násilí pornografie týrání lesby, lesbismus BDSM LGBT, queer, LGBT+Autorovy další knížky
2001 | Bible |
1997 | Epos o Gilgamešovi |
2013 | Z rodinné kroniky Lady Fuckingham |
1986 | Píseň o Rolandovi |
2003 | Béowulf |
Kniha je taková nabízí pohled jak se psala pornografie před sto roky když nebyl internet DVD a podobně pro některé to byla určitě i inspirace jak to má s partnerem dělat dneska je kniha tak jen jako vzpomínka na psaní před sto roky jak to viděl autor.