nai.ivka komentáře u knih
Nemůžu si pomoct, pět hvězdiček za pěknou červenou knihovnu :)
Nesmrtelný příběh, viděla jsem ho nejprve jako seriál, knížka byla ještě lepší.
Tento typ knížek čtu jako pohádky, mám je na stejné poličce jako románky pro ženy.
Oddychová knížka plná hezkých povídek, chytrá tak akorát a přeložená krásnou češtinou.
Kdo chtěl, ten věděl dávno před vydáním knihy, dávno před vstupem AB do politiky, protože investigativci přinášeli reportáže. Jeho vládnutí si vyžerou i ti, kteří mu dneska tleskají.
pěkný dárek pro fanoušky, zájemce se seznámí se seriálem, velmi se nám líbí
Líbily se mi obě části knihy, jak ta první pohádková, tak ta druhá akční ... kolikrát bych si přála, aby tu byl někdo jako Hastrman a aby společenství jako Děti vody měla taky takovou sílu.
Dvojka je akčnější, nakonec i trojku přečtu, ale do knihovny bych si trilogii nekoupila.
Rozdělení tohohle vymyšleného světa mi bylo od začátku krajně nesympatické.
Do svatby se mi to líbilo, pěkná pohádka. Pak to začalo být uhozené jako romance, tak nevím jestli budu chtít číst další díl. Aspoň se mi hodila do čtenářské výzvy.
Chceš jablko? Tak si je vypěstuj. Četla jsem ji jako dítě a moc se mi líbila.
Kamarád byl nadšený, miluje Murakamiho, ale já to nějak nepobrala. Hodnocení dávám 3*, protože nemůžu říct, že by to byl propadák a zároveň mě to neoslovilo. Murakamiho někdy zase zkusím.
Moje první manga, vlastně to je dárek pro puberťačku, který chytil i mě.
Začátek poněkud samožerský.
Ráda se dívám na investigativní pořady, nešlo nevědět o Babišovi, jen to asi někteří lidi vytěsnili.
Všude bylo jednu dobu o Zaklínači což mě odrazovalo, nakonec jsem chtěla vědět co na tom lidi mají a musela jsem to celé přečíst jedním tahem. Krásná chytrá pohádka pro velké děti.
Miluju ukecané autory, když se v jejich knihách ještě něco překvapivého děje, tahle mohla 2x skončit ještě před tím než ji autor ukončil, naštěstí ne. Chytrý muž, charismatický, namakaný a vítězný. Tenhle ještě je i něžný. Takhle nějak si představuju tu správnou literaturu pro ženy :-)
Po Staříkovi, u kterého jsem se parádně bavila a dala jsem si ho 2x, mě tahle knížka tolik nebavila, bylo to těžkopádné, už to na mě nefungovalo.
Číst divadelní texty mě nebavilo nikdy, nakonec je to hra a vynikne nebo zanikne až na jevišti podle toho co předvedou herci. Hru jsem viděla dvakrát na začátku 90.tých let, líbila se mi, tahle je ještě dá se říct veselá. Vycházela z absurdity doby, která jsem myslela je pryč, teď doufám, že nenastane jiná absurdní doba.