Boss Babiš přehled

Boss Babiš https://www.databazeknih.cz/img/books/35_/356510/bmid_boss-babis-6Yo-356510.jpg 4 1004 1004

Boss Babiš je reportážní kniha o temném světe miliardáře a politika Andreje Babiše. Shrnuje, v čem je oligarcha Babiš nebezpečný, jak zbohatl, s kým se zapletl a co všechno ještě tají. Popisuje nejen jeho skutečný podnikatelský zrod a nemilosrdné praktiky v byznysu, ale přibližuje i jeho roli ve polosvětě kolem kmotrů Františka Mrázka, Tomáše Pitra či Radovana Krejčíře. Kniha je zčásti postavená na reportážích časopisu Reportér. Přináší však celou řadu novinek a dosud nepublikovaných informací, které tvoří zatím nejucelenější obraz oligarchy Babiše.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Boss Babiš. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (235)

JanaHB061
22.01.2024

Doporučuji k přečtení. Obdivuji pana Kmentu, jak se může takovou špínou zabývat. Zároveň nepochopím, že někdo si dobrovolně vybere takový život plný intrik a špinavostí jako pan Babiš. Takhle žít snad jen rok by mě určitě zabilo. Jsem asi naivní, ale nechápu, jak se dá takhle proplouvat mezi zákony. Politická špína, řekne snad někdo, ale snad nějaké hranice by to mít mělo.

Olous1
28.12.2023 5 z 5

Tak jsem si řekla, že na závěr roku už si dám pohov od knih. Ale nějak jsem to nevydržela a sáhla po knize zapůjčené z knihovny. Byla jsem tak trochu zvědavá,na základě velkých recenzí jaká bude. Jako ženská moc na politiku nejsem,ale musím říct... tohle byla fakt síla. Jak zde pan autor napsal ..pan Babiš je lotr,tak to fakt sedí. Tuto knihu doporučuji opravdu všem. No udělejte si sami názor. Řekla bych, opravdu moc zajímavé čtení.


IXOXI
02.12.2023 5 z 5

Boss Babiš je pěkný přehled špinavostí, které se povedlo na Andreje najít, za to si kniha zaslouží největší hodnocení, protože je postupně předkládá a spojuje do větších celků. Dojem mírně kazí mezioborová interpretace výsledků. Například snaha Andreje o zabránění sektorového zdanění bank, protože mu půjčují peníze se zdá extrémně nerealistická – každý kdo rozumí ekonomice ví, jaká je role bank a nerad by je dostal do problémů (např. jako v devadesátých letech, které Andrej zažil jako aktivní podnikatel).

všechny komentáře

Související novinky (2)

V listopadu vyjde investigativní portrét prezidenta Miloše Zemana

18.10.2019


Žebříček nejprodávanějších e-knih (říjen)

04.11.2017


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Ocenění knihy (1)

2017 - Český bestseller (Audioknihy)


Kniha Boss Babiš v seznamech

v Právě čtených56x
v Přečtených1 413x
ve Čtenářské výzvě219x
v Doporučených82x
v Knihotéce335x
v Chystám se číst359x
v Chci si koupit85x
v dalších seznamech2x