Rudý Zeman přehled
Jaroslav Kmenta
Novinář Jaroslav Kmenta přichází s novou knihou. Investigativní portrét prezidenta Miloše Zemana, ve kterém autor hledá odpověď na otázku, kdo stál za financováním jeho předvolební kampaně. Také přináší nové informace a souvislosti o lidech z blízkého okolí prezidenta Miloše Zemana. Důkladně rozebírá i to, komu a proč se prezident Zeman mstí. Rudý Zeman vykresluje politickou atmosféru doby, v níž žijeme. V ní jde nejen o moc a vliv, ale i o peníze a geostrategické zájmy rozděleného světa. Kniha je opět příběhem novinářského pátrání Kmenty, které jde do hloubky zásadních politických etap Miloše Zemana i jeho vztahů. Také rozebírá okolnosti mocenského paktu s oligarchou Andrejem Babišem. Rudý Zeman tak volně navazuje na knihu Boss Babiš, která vyšla v roce 2017 a hned poté se stala bestsellerem.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Rudý Zeman. Přihlašte se a napište ho.
Brrr... Úplně jsem se do té doby vrátila. Škoda, že nemohu říci, že je dobře, že je tato doba už pryč. Sice je, ale nenávratně naši společnost poškodila. A poškodila o to hůř, že člověk je tvor nepoučitelný a má krátkou paměť.
Některá témata byla na mě moc složitá, ale oceňuju hlavně ten začátek. Knihu by si měli přečíst všichni, kterým nevadilo "že si lízne." :D Pana Kmentu mám rád, otevřel mi oči.
10 nejprodávanějších eknih (prosinec)
14.01.2020
2007 | Kmotr Mrázek |
2019 | Rudý Zeman |
2010 | Svědek na zabití |
2015 | Padrino Krejčíř - Gangster |
Díky za tak pečlivou investigativní práci a čtivé zpracování jejích výsledků.
A ano, ten příběh děsí víc než kdejaký King.