Neami2

Kniha mě bavila. Přijde mi, že autorka je s další knihou lepší a lepší.

U první poloviny knihy jsem si říkala, kdy se to konečně rozjede. Když jsem se dostala za půlku, kniha nabrala jiný spád. Možná bych tu první polovinu zkrátila, aby nedonutila někoho k odložení, protože by to byla škoda. Ta druhá polovina stojí za to....

Byla jsem příjemně překvapená. Kniha se mi moc líbila, čekala jsem, jak to dopadne. Akorát musím ubrat hvězdičku za ten konec. Celá kniha super, ale ten konec....

Když tento díl srovnám s předchozí sérií. Styl psaní je víceméně stejný, což je samozřejmostí. Akorát mi přišel o něco slabší. Nemohla jsem se začíst tak, jako u případech s Erikou. A také je škoda těch občasných překlepů....Nicméně i tak stojí za přečtení.

Zatím jsem četla všechny knihy od této autorky. Přijde mi, že tato kniha byla asi nejlepší, i když rozuzlení už mi přišlo trochu uspěchané.

Odloženo. Knihu jsem začala číst, ale nějak jsem se nemohla začíst....

Druhá kniha od této autorky, kterou jsem četla. Autorka některé pasáže zbytečně natahuje, kniha mohla být i kratší. Nicméně je dobrá a za přečtení stojí. Chystám se i na seriálové zpracování.

Ze začátku jsem se nemohla začíst, ale poté jsem se nemohla skoro odtrhnout. Četla jsem i lepší knihy, ale i tak stojí tahle kniha za přečtení.

Kniha nebyla špatná, ale nedočetla jsem. O děj v knize ani moc nešlo. Spíše o psychiku hlavní postavy.

Celá série od tohoto spisovatele se mi líbila. Některé byly slabší, některé zase super. Konec Smrtících tajností byl zvláštní, možná trochu nereálný....asi bych to napsala trošku jinak. Nicméně, kniha se mi líbila a doporučuji.

Začátek mě moc nevzal, hlavně části Avery. Poté se ale četla sama. Lákala chtít vědět, jak to dopadlo. Byl to smutný příběh, i když měl relativně šťastný konec. Paradoxní na všem bylo, že nebýt té hrůzy, děti by žily v chudobě a bídě a neměly by rodiny s velkým zázemím, které je k tomu všemi i milovaly jako svoje vlastní a daly jim první poslední. Ale život už je jeden velký paradox.

Bohužel nedočteno. Nerada odkládám knihy, ale tady jsem se nezačetla ani v půlce knihy. Hlavní hrdinka stále pátrala, ale v podstatě nic moc nevypátrala, takže děj se nehýbal. Možná se zkusím časem vrátit...

Četla jsem tři předchozí a tato byla asi nejlepší. To napětí na konci bylo ze všech asi největší.

Do druhého dílu jsem se nejdříve nemohla začíst, nakonec se mi to povedlo a zklamaná jsem nebyla.

Nemohla jsem se vůbec odtrhnout. Řadím se do kolektivu fanoušků autora. Příběh byl zajímavý, čtivý, do samého konce jsem nemohla odhadnout, kdo je vrah. Příběh odkrýval i realitu toho, že když máte peníze a moc, máte v ruce celý svět.

Kniha se mi velmi líbila. Nikde nebyly žádné momenty, které by byly přitaženy za vlasy, což velmi oceňuji. Děj překvapil, nečekala jsem, jak kniha dopadne.

Kniha byla působivá, ale hůř se mi četla, jelikož to bylo podáno spíše jako dokument, ne jednotlivé příběhy.

Kniha byla čtivá, líbila se mi. Přečetla jsem i Manželé odvedle a autorka má očividně svůj styl psaní. Zhruba od slabé třičtvrtiny jsem u obou knížek vytušila "kdo je vrah" a autorka po zbytek knihy už dováděla detaily do konce. Nic méně se mi Někdo cizí v domě líbilo víc, než Manželé odvedle.

Kniha patřila mezi slabší. Takový běžný příběh, který potkává mnoho lidí.