netopýrek1985 komentáře u knih
Další povedený příběh. Jen mě fascinuje detektivka Lottie.
No další autorka od které si budu muset přečíst další díl. Opět napínavé od první do poslední stránky.
Pokud si chce člověk vyčistit hlavu ideální já se pobavila a vím že si jí časem zase přečtu
No nevím asi jsem divná ale moc se mi líbila. Četla se úplně sama no ????
Opět povedený díl. Byla to jízda od začátku do konce. Byla jsem nadšená.
No nejdříve. Jsem se nemohla nějak začíst, ale jak jsem se prokousávala dál tak to bylo lepší a lepší. Docela zajímavý příběh.
Není co říct. Jen budu doufat, že bude k mání další díl. Musím vědět jak to dopadne. Úplně mě pohltila
Začátek takový že už to odložím, ale ještě, že jsem to neudělala konec mě dostal.
No já nevím, ale ten konec. Co ta Mila kde se tam vzala. No musím na další díl.
No nezbývá než si přečíst další pokračování aby člověk zjistil jak to všechno dopadne
Moc moc se rychle se čte už jdu na poslední díl a už ne nemůžu dočkat jak to dopadne.
Páni to byla jízda. Bylo to moc krásný. Měla jsem strach, že mě to bavit nebude. Ty tlustý bichle, ale páni. Opravdu to stálo za to je přečíst
Jj něco jiného taková klasika. Mě se líbila taková oddechovka po těch krvácích co mám ráda. Půjdu do dalšího dílu
(SPOILER) Ty jo opět jsem nadšená. Jen je mi líto, že umřela Anna a že Magdalena bude mít v dalším pokračování holčičku.