nicole1990 komentáře u knih
dobrá knížka s dobrou zápletkou. Vraha mi bylo spíš líto po tom,co prožil
Moje druhá knížka ze serie. To bude unosce mi došlo tak v půlce knížky. Vzkaz v lahvi se mi líbil víc. Žena v kleci byla taky dobrá,ale příjde mi,že ne tak propracovaná jako ostatní knížky
taková oddechová četba :-) hezky se to četlo hodnocení průměrné
přečtená kvůli výzvě :-) knížky mého dospívání tak jsem si aspon trošku zavzpomínala :-)
zajímavý příběh i když docela jsem měla chvílkama zmatek v tom kdo je kdo a jakou to má souvislost s vraždou.. Mám ráda případy Harryho Holle je to opravdu super detektiv, který má sice problémy s alkoholem ale není případ co by nevyřešil :-) těším se až si přečtu všechny knížky ze serie
dobrá hororová povídka byla přečtená tím jak je krátká snad za hodinu :D autorka píše dobré knížky které se dobře čtou :)
ke knížce jsem se musela docela nutit nezaujala mě tolik jako jiné knížky o holocaustu ale dočetla jsem ji.. dám jen 2 hvězdičky .... hlavně se tam nepsalo vůbec o mengelem všude v každé knížce píšou jen o něm ale těch co dělali pokusy na lidech bylo víc ale nikde nejsou zminované
Moje první série od autorky a nezklamals už se těším na další díl . Měla jsem trosku problém s množstvím postav .
(SPOILER) Hodně drsné příběh chlapce,který se údajně utopil nakonec vše bylo jinak věznil ho nechutný chlap,který ho zneužíval. Nejhorší na tom bylo ,že to byl rodinný přítel.
Mrazivé a zajímavé čtení určitě doporučuji přečíst.
Byla zdlouhavá a četla jsem i lepší. Chtěla jsem vědět jak to dopadne.
Taková jednoduchá romantika podruhé bych ji už nečetla nijak mě neoslovila.
Knížka mohla obsahovat klidně min stránek jinak nebyla špatná.
Krásně a vtipně napsané. Mě se knížka líbila byla plná humoru takže jsem se dost nasmala a zároveň i smutná.
hrozně krásný válečný román,kde byla i láska v téhle těžké době. Doslova mě knížka nadchla a vtáhla mě do děje.
Nelíbilo se mi to tolik jako první díl. Ale ráda jsem si přečetla dalsi příběh podivnych