Nifgai

Pro mě fajn rychlovka na dva večery. Bohužel musím říct,že mě zatím ze série oslovila nejméně. Asi moc čokolády.

Za mě byla kniha čtivá a místy napínavá, ale zasloužila by si tak o 50 stranek víc na konci. Příběh byl strašně seseknuty. Nesouhlasím, že byla stejná jako 50odstinu.
Edit: 6/23 vychází druhý díl, což konečně vysvětluje ten hloupý konec

Miluji fantasy, ale zde byli bohužel asi jen dvě části co mě fakt zaujali. Zbytek se už tak nějak vezl. Čekala jsem co z toho bude a ono zrovna nic moc velkého. I když se mi kniha líbila nemůžu říct,že bych se rovnou hrnula nedočkavě do dalšího dílu. Zvlášť když vím, že je to nedokončená série.

Milé oddechové čtení. Knížka i když je docela předvídatelná se mi četla velmi dobře. Určitě si přečtu ještě další ze série.

Druhý díl mě oslovil daleko víc než první. Do příběhu jsem se tentokrát začetla hned a nemohla se od něj odtrhnout.

Knížka se četla sice dobře a rychle, ale přišla mi trochu zmatená.

Daleko lepší než film! Samozřejmě jako většina knížek, které jsou předlohou filmům. Moc krásná knížka a úžasně se čte, a ty trapné momenty hlavních hrdinů...to zbožňuji :)

Moc krásný příběh, jelikož jsem dřív viděla film tak jsem byla zde u knížky naprosto uchvácena, že je tady konec. Tech se u filmů občas nedostává. Tím pádem se mi zodpověděli otázky a co bylo pak. Jsme nadšená :)