Nikčačíča Nikčačíča komentáře u knih

Oba na konci zemřou Oba na konci zemřou Adam Silvera

Za den přečtený kniha, nejde odložit a nutí Vás stále přemýšlet nad životem. A i když víte, jak vše skončí, konec vás emocionálně položí a já pak brečela asi ještě hodinu.

04.05.2021 5 z 5

Krev a med Krev a med Shelby Mahurin

Stále dobře čtivá kniha, ale po prvním díle o něco slabší. Více se vše táhne a člověk je dost zmatený jestli vůbec čte tu správnou knihu. Je zde totiž mnohem více věcí, co nebyli ani zmíněny v prvním díle. Vím, že toto je zkrátka povětšinou osud druhých dílů, ale i tak se moc těším na třetí!

04.05.2021 2 z 5

Hříšní světci Hříšní světci Emily A. Duncan

Půjdu proti proudu a musím říct, že mě příběh uchvátil a moc se mi líbilo celé prostředí i fungování tohoto světa. Pozadu nejsou ani postavy, které jsem si naprosto zamilovala. Kdybych to měla přirovnat tak Serafín na mě působí jako Dorian z TOG a tím si mě hned získal. A Naďa s Malachiášem zas vysílají úplné Cardan a Jude z Krutého prince vibes. Konec mě dostal a nemůžu se dočkat druhého dílu.

22.03.2021 5 z 5

Legenda Legenda Stephanie Garber

Tak za mě je druhá kniha o něco lepší než první. Tella je mi mnohem sympatičtější a více se v ní vidím, takže to na můj pohled dělá hodně. Miluju nové postavy - obzvlášť Jacka. A zase jako u prvního dílu - furt nová překvapení, která nečekáte. A ten konec? No přečtěte si to sami, ale mě to dostalo na lopatky.
Začala jsem už i třetí díl, ale ten mi přijde zatím nejslabší. Téměř žádná akce, ano dost zvratů, ale od poslední knihy čekám spíše dořešení problémů než jejich přidávání. Tak uvidíme jaký bude konec.

27.05.2021 5 z 5

Caraval Caraval Stephanie Garber

Musím říct, že je málo knih, u kterých nedokážu předpovědět jak skončí. Ovšem tahle kniha je velké překvapení. Absolutně do poslední chvíle nevíte jak to bude a když už si myslíte, že víte, tak vás autorka rychle vyvede z omylu. Za mě skvělé čtení.
Bod dolů dávám jen za to, že je to občas zmatenější a už jsem četla i druhý díl, takže mám s čím porovnávat. A z pohledu Telly se mi druhý díl četl o něco lépe. Scarlett byla na můj vkus až moc vystrašená.

27.05.2021 4 z 5

Pomsta & rozbřesk Pomsta & rozbřesk Renée Ahdieh

Osobně mě moc neláká tato kultura a její pravidla, ale tahle knížka mě nejspíš změnila názor. Krásně čtivá a co mě bavilo asi nejvíc bylo to napětí, proč Khalid dělá, to co dělá. Dále se mi moc líbili nějaké řečené věty, měli opravdu hloubku.

04.05.2021 4 z 5