NikolaSkop komentáře u knih
Fňukala jsem jak malá holka !!!! A velmi často jsem knihu odkládala protože jsem nechtěla číst dál ... číst to co nám vypraví Talonův příběh.. Je to vážně síla a já se nemůžu dočkat pokračování,..
Ach… Opravdu krasny pribeh!! :) Od autorky jsem cetla i predchozi knihy. Vsechny me velmi bavily ale tato asi nejvic! Jednoznacne doporucuji! :)
Pfff, tak tato kniha me bohuzel vubec nezaujala. Ja ani nevim co vic napsat, bylo to pro me velke zklamání . Vím jiste ze v serii pokracovat nebudu.
Hm…Tato kniha se řadí mezi romantické oddechovky. Neni tam žádný extrémní zvrat a je již na začátku jasné jak to dopadne. Bohužel se tento příběh ani neřadí mezi unikáty..stejných příbehů je jíž spousty. Takže, asi takto..kniha mě neurazila ale ani nijak extrémně nenatchla.
Nooo, první díl - Příliv - mě uchvátil o něco víc. Ale jsem opravdu velmi ráda že jsem četla toto pokračování protože jsem se konečně dozvěděla jak to bylo s Danielem !!!! Nato jsem se neuvěřitelně těšila!!!!!! :) Takže ano, tato kniha a její předchůdce -Příliv- rozhodně stojí za přečtení.
Cela serie me moc bavila! Dokonce bych rekla ze tenhle dil me zaujal skoro stejne jako prvni dil s Wesem - do ktereho jsem mimochodem celou dobu platonicky zamilovana.. :D :) Co se tyce pribehu v teto knize tak byl lehce predvidatelny ale jsem spokojena! :)
Moc hezky pribeh. :) Konecne neco bez zbytecneho dramatu na konci! Jsem spokojena. Ví a Penelope me opet nezklamaly… jsou to jedny z mích neoblibenejsich autorek !! :)
Druhy dil se mi libil o neco vic. Opet mi tedy prislo ze slo vsechno az moc lehce.. Ale uz ted vim ze se k teto serii jeste nekdy vratim. :)
Kniha me bavila, konecne nejaka akce a ne ty klasicke romanky, ktere jsou na jedno brdo! :) Byla to docela zabava, na muj vkus slo teda vsechno az moc snadno - jak kdyby byl Carter superhrdina ale dalo se to . :)
SUPER!! Velmi pohodove cteni. Po dlouhe dobe kniha kde nato hned neskocily ale vztah se postupne vyvíjel ! :) Příběh sice nebyl uplne muj salek kavy, ale rozhodne nelituji. :))
Ach boze, moc hezky pribeh!! Cela serie me uchvatila!! Moc se tesim na dalsi pokracovani.. :))
Kniha me moc bavil. :) Byla si docela podobna s predchozim dilem S pozdravem,Carter ale v necem byla preci jen jina :) Za me tedy ano, rozhodne stoji za precteni :))
Boziii! Tak tahle knizka me vazne velmi bavil!! :))))) Knizku Milovany nevlastni bratr jsem cetla uz pred nejakym casem ve slovenstine a az uplne na konci teto knizky -Milovany soused- mi doslo kdo je Elec .. :D Melo by to bejt zarazene jako serie! :) Jsem zvedava na pokracovani verim ze to bude o Tyleroj :))))
Super oddychovka. :)) kniha me moc bavila a velmi se tesim na pokracovani se Zoe :)
No, vim jiste ze k teto knizce se jiz znovu nevratim. Nebyla uplne nejhorsi ale rozhodne ani nejlepsi..
Za mě zatim nejslabsi dil z cele serie. Děj byl nijaky, vsechno bylo hned vyresene a kniha byla prakticky bez zapletky.. Nejvetsi pozitivum byl Williem (z 2 dilu - Jeji tresnicky) ktery mi pomohl alespon trochu se zasmat. Jinak za me tedy celkem nuda a zklamani.. Doufam a pevne verim ze dalsi pokracovani - Jeji tajemstvi a Jeji ker bude zase jako ty predchozi dily kdy jsem se smichy valela po podlaze… :))
Bomba, tato kniha me vazne velmi bavila! Romaticky pribeh ktery krasne plynul. Za me urcite stoji za precteni. :)