Nikolka001 Nikolka001 komentáře u knih

Laura a Robin za sedmero pračkami Laura a Robin za sedmero pračkami Barbora Robošová

Velmi příjemná oddechová kniha, která nenadchne, ale ani neurazí. :) Doporučuji mladším čtenářkám. :)

10.03.2014 3 z 5

Kulička (3 povídky) Kulička (3 povídky) Guy de Maupassant

I když je tato kniha z povinné četby a protože, jak říkajíc je povinná, tak si ji čtenáři nečtou s chutí, tak jsem ráda, že jsem si ji přečetla. :) Bylo to příjemné čtení, které jsem zhltla za 45 minut.
Kniha ukazuje, jak jsou lidé chamtiví a myslí jen sami na sebe.

03.03.2014 2 z 5

V plamenech V plamenech Rosamund Lupton

Námět skvělý, ale bohužel mi vadilo, že se v knize všechno moc rozebíralo. Ono by ani nevadilo kdyby byla kniha o krapet kratší. Musím říct, že jsem se chvílemi nudila. Ale také nastaly chvíle, kdy jsem lapala po dechu. Konec mě doslova rozsekal. Vůbec jsem ho takový nečekala. Uvidíme, jaká bude druhá kniha od této autorky. Určitě bych si ji ráda přečetla. :)

24.08.2013 3 z 5

Dívka z nočních můr Dívka z nočních můr Kendare Blake

Je pravda,že tento díl byl o něco slabší než Anna krví oděná,ale to nemění mé hodnocení. Kniha mě bavila od začátku až do konce. Vůbec jsem se nenudila. Je sice pravda,že jsem se skoro vůbec nebála. U prvního dílu mě celou knihu doprovázel mráz po zádech. Tady se to říct nedá. U konce jsem byla opravdu překvapená. Nečekala jsem tak skvělý konec. Určitě doporučuji!!! :)))))

15.07.2013 5 z 5

Tvůj stín Tvůj stín Jeffery Deaver

Když jsem si knihu koupila,nevěděla jsem,co od ní mám čekat. Věděla jsem pouze,že se jedná o detektivní příběh. Líbí se mi,jakým způsobem Jeffery Deaver napsal tuto knihu. Taky jsem plně rozhodnuta,že si někdy přečtu i jeho další knihy.
Teď už ke knize. Opravdu pěkně napsaný příběh. Chvilkami zde byla i hluchá místa. Což se ale bohužel někdy stává. Také mi vadilo,že v knize bylo až moc postav. Tím pádem jsem se často ztrácela. Jinak byla kniha hodně napínavá a zajímavá. Doporučuji! :)))

06.07.2013 4 z 5

Tajemství Lynburnů Tajemství Lynburnů Sarah Rees Brennan

Moc krásná kniha.Když mi přišla domů,hned jsem ji začala číst.Ze začátku byla trošku nic moc,ale od nějaké 50 stránky se to zlepšilo. Je fajn,že v knize bylo tolik záhad a nevyjasněných věcí.S knihou jsem spokojená,tak ji samozřejmě doporučuji. :) Přečtěte si ji! :)

05.05.2013 5 z 5

Dech Dech Sarah Crossan

Na knihu jsem se velmi těšila a vůbec mě nezklamala.Velmi zajímavý a napínavý příběh.Chvilkami mi lezl mráz po zádech.Doufám,že se brzy dočkáme dalšího dílu,protože tahle kniha si pokračování zaslouží.Jen doporučuji.Kniha k zamyšlení! :)

29.04.2013 5 z 5

Pekáč buchet Pekáč buchet Kateřina Petrusová

Velmi vtipně a čtivě napsaná kniha. Bohužel vše se odehrálo moc rychle, a příběhu by neuškodilo pár stránek navíc. Rychlý spád zapříčinil, že jsem v závěru byla nakonec zklamaná.
Postavy byly sympatické a vztah, který se mezi nimi vyvíjel byl bláznivý, ale uvěřitelný.

06.07.2022 3 z 5

Tygrovo prokletí Tygrovo prokletí Colleen Houck

Podařený nápad, sympatické postavy, rychle ubíhající děj. Rozjezd byl sice pomalejší, ale prostředí cirkusu jej uskutečnilo atraktivním. Kelsey se chová rozumně do té doby, než ji city otupí rozum. Rena jsem si oblíbila, ale postava Kišana je kvůli nevědomosti o jeho charakteru zajímavější.
Dalo by se říci, že kniha byla úžasná. Bohužel jsem u akčních scén nebo v boji o život necítila emoce, které potřebuji u čtení projevovat. Každopádně jsem zvědavá, jak vše dopadne.

03.05.2019 3 z 5

Dešťová hůl Dešťová hůl Jiří Hájíček

Velmi příjemná oddechová kniha.

22.03.2017 3 z 5

Modrá jako safír Modrá jako safír Kerstin Gier

Vtipnost chrliče Xemeriuse mě těšila po celou dobu čtení. Gideon střídal nálady z minuty na minutu a Gwen mě nejednou rozesmála (opravdu nahlas). Ačkoliv byl první díl průměrný, tak o Modré jako safír mohu s radostí říci, že takovou dávku humoru jsem opravdu potřebovala. Velmi doporučuji.

05.01.2017 4 z 5

Rudá jako rubín Rudá jako rubín Kerstin Gier

Velmi čtivá, odpočinková kniha. Všem milovníkům, kteří mají rádi cestování časem doporučuji. Příjemně jsem si u knihy odpočinula.

26.10.2016 3 z 5

Boj o trůn Boj o trůn Amanda Hocking

Jedna z nejlepších sérií, kterou jsem kdy četla. Doporučuji všem čtenářům. Jak mladším, tak starším.

26.09.2016 5 z 5

Dedička Dedička Amanda Hocking

Na knihu jsem se těšila již od jejího vydání. Příběh mě velice zaujal a pobavil. Ačkoliv není Dědička náročné čtení, nabízí čtenáři mnoho zážitků.

15.09.2016 4 z 5

Volání netvora Volání netvora Patrick Ness

Příliš me kniha nezaujala. Spíše pro mladší čtenáře.

08.04.2016 3 z 5

Smrt krásných srnců Smrt krásných srnců Ota Pavel

Velice pěkná kniha. :-)

02.03.2016 5 z 5

Důvěřuj mi Důvěřuj mi J. Lynn (p)

Na knihu Důvěřuj mi jsem se velice těšila a jsem nadšena, že opět autorka splnila má očekávání. Počkám na tebe bylo velice skvělé počtení a stejně tak kniha Důvěřuj mi byla úžasná. Příběh o mladé dvojici, která k sobě navzájem nalézá cestu je úžasný a já ho mohu pouze doporučit. :)

09.05.2015 4 z 5

Povídky z jedné a druhé kapsy Povídky z jedné a druhé kapsy Karel Čapek

Několik měsíců mi trvalo, abych přelouskala alespoň 50 stran. Bohužel tento styl četby mi nevyhovuje a u povinné četby se stále setkávám s více knihami, které nejsem schopna přečíst. Knihu odkládám nedočtenou na poličku a snad se k ní jednou vrátím.

21.04.2015 3 z 5

Odhal mě Odhal mě Julie Kenner

Skvělý, čtivý román, který je o muži a ženě, kteří si v životě prošli spousty nepěkných situací. Jejich vztah se postupně vyvíjí a je radost pohledět na jejich lásku. Rozhodně se těším na další díly. První kapitola druhého dílu, kterou kniha obsahuje, mě ihned navnadila, že druhý díl bude ještě lepší! :)

15.08.2014 4 z 5

Nebe v plamenech Nebe v plamenech Emmy Laybourne

Po prvním dílu je tento rozhodně lepší. Je čtivější, napínavější a krvelačnější. Rozhodně doporučuji a těším se na závěrečný díl. :)

11.07.2014 4 z 5