Nikoll2

Od prvního dílu jsem se nemohla odtrhnout a tak bylo jasné, že sáhnu i po pokračování.
I když se může zdát, že je knížka ,,pouze'' o lásce dvou mladých lidí, nakonec je to o něčem víc. Má velice hezký děj a čte se jedním dechem.
Doporučuji!

Obvykle tento typ knih nečtu a ani nijak nevyhledávám, ale po dvou doporučeních jsem se k tomu nakonec odhodlala. Můžu říci, že toho rozhodně nelituji.
Je zvláštní o této knize psát, že se mi vážně líbila, protože byla často až krutá. A při představě, že je vše podle skutečnosti, mi lezl mráz po zádech. To je, ale možná ten důvod, proč mě kniha zaujala a jsem ráda za přečtení. Dokázala mi v jistém smyslu otevřít oči a uvědomit si, co se ve světě děje a čeho my si můžeme opravdu vážit.
Rozhodně doporučuji přečíst.

Girl Online je oddechová knížka, která i přes to zaujala a četla se velmi dobře. Můžu ji tedy určitě doporučit. Hlavně pro klidné letní dny. :)

Upřímně jsem z této knihy pořád trochu zmatená.:D Po přečtení Hvězdy nám nepřály jsem se na další knihu od tohoto úžasného spisovatele velmi těšila a to byla asi ta chyba. Očekávala jsem poutavý děj, od kterého se nebudu moci odtrhnout, pro mě však takový nebyl.
Nedá se říct, že by mě kniha úplně zklamala. Měla v sobě skrytou takovou zvláštní myšlenku a to se mi líbilo, ale myslím, že děj by mohl být trochu zajímavější.
I přes to knihu doporučuji . :)

Už od začátku se mi kniha líbila. Je velmi napínavá, plná akce, dobrodružství a tím pádem vás nenechá chvíli v klidu. :D Díky zajímavě otevřenému konci se velmi těším na další díl.
Knihu mohu jedině doporučit. :)

Kniha se mi stejně jako předešlé díly líbila. Jediné co mě mrzí je, že je konec useknutý, ale to se od takového počtu stránek dá očekávat. :D
I přes to, knihu doporučuji :)

Na začátku mě kniha moc nezaujala a chtěla jsem ji odložit, ale jsem ráda, že jsem to neudělala, protože děj se rozvine a je zajímavý. Kniha se mi nakonec líbila a těším se na další díl. :))

Věděla jsem, že knížka bude velmi dobrá, ale nečekala jsem, že mě její děj až natolik pohltí. U knížky jsem se smála, brečela a někdy i obojí zároveň. Donutí vás se zamyslet nad tím jak jsou přátelé a rodina důležití a že si musíme vážit každé pěkné chvilky, které se nám naskytne.
Hvězdy nám nepřály je úžasná knížka a určitě vám ji doporučuji!!! :)