niky.p komentáře u knih
Krásný dojemný příběh, který se dle mého vryje každému pod kůži. "Hana" splnila všechna má očekávání, možná i některé předčila. Příběh vás natolik pohltí, že hltáte každé slovo, každý odstavec, abyste zjistili, jak to všechno vlastně bylo, čím vším si hlavní postavy musely projít a jak můžou určitá rozhodnutí zamávat s osudem mnoha lidí.
Knížky od Lenky Lanczové mám velice ráda. Konkrétně právě tato dívčí knížka patří mezi mé oblíbené, stejně tak jako "Kapky rosy, Náhradní princ a Souhvězdí Labutě". Má skvělý děj a rozhodně je velmi čtivá.
Jedna z top detektivek, velmi čtivá. Patří mezi mé oblíbené a ráda se k ní budu časem vracet. Všem mohu jen doporučit.
Kniha byla dokonalá, velmi čtivá. Napínavý děj až do konce, který mě opravdu uchvátil. Rozhodně jedna z nejlepších od této spisovatelky. Doporučuji!
O knize jsem se doslechla náhodou, tudíž při zavítání do knihkupectví jsme se vydala rovnou do oddělení esoteriky a jednu takovou ukořistila. Neměla jsem od knížky nijak velké očekávání. Mile mě překvapila, za mě je tato kniha opravdu velmi poučná a svým způsobem velice zajímavě popisuje obecně všechny zmiňované dohody. Doporučuji, alespoň jednou si přečíst!
Mohu jen doporučit. Skvělý děj, trochu náročnější na čtení a zapamatování všech jmen, i tak ale splnila mé očekávání a ráda jsem si ji přečetla.
Velmi pěkná čtivá knížka. Jako víkendová oddechovka ideální. Každé romantické duši doporučuji.
Má druhá přečtená kniha od Sandry Brown, která mě opět svým napínavým dějem uchvátila. Mohu jen doporučit! Lehce se čte a závěr je opravdu překvapivý.
Výborná knížka, skvělá oddechovka. Spisovatelka opět nezklamala, mám její dívčí romány velice ráda. Doporučuji!