Niky91 Niky91 komentáře u knih

Koruna Koruna Kiera Cass

Velmi překvapivý konec o princezně Eadlyn. Čekala jsem, že to skončí jinak.

Šťastně až navěky Šťastně až navěky Kiera Cass

Zajímavé povídky o Americe. Nebylo to tak čtivé jako první tři díly Selekce.

Selekce Selekce Kiera Cass

Takhle knížka je úžasná, doporučuji přečíst.

30.06.2019 4 z 5

High School Musical: Kniha testů a zajímavostí o Muzikálu ze střední High School Musical: Kniha testů a zajímavostí o Muzikálu ze střední Kieran Scott

V mládí jsem měla ráda HSM a v této knížce jsem se dozvěděla i nějaké informace, které jsem v té době nevěděla. Ale žádné světoborné dílo to není.

26.12.2021 1 z 5

Cesta za duhou Cesta za duhou Luce - Andrée Lagarde

Úžasná dětská knížka s krásnými ilustracemi. Jako dítě jsem ji milovala, nyní jsem si ji znovu přečetla.

22.01.2021 4 z 5

Dávné proroctví Dávné proroctví Paul Stewart

Knížka mi zabrala delší dobu ji přečíst, nechytla mne tolik. Námět pěkný, ale mohl být dotažený do konce. Oddechová knížka pro školáky.

17.01.2021 2 z 5

Láska podle Shakespeara: Sen noci univerzitní Láska podle Shakespeara: Sen noci univerzitní Georgina Guthrie

Ouuuu, sex a slaďárna. Maximální vytrhnutí způsobila "vymyšlená aférka". Trilogie o 1400 stránkách, která se dala vtěstnat do jedné knihy. Zbytečně natahované. Trilogii bych ohodnotila podprůměrně.

01.09.2020 2 z 5

U nás doma v ZOO - Jak zachránit gorilí mládě? U nás doma v ZOO - Jak zachránit gorilí mládě? Tatjana Geßler

Knížka mne velice překvapila. Nádherná dětská pohádka ze zajímavého prostředí zoologické zahrady. Trošku mi přišla mimo romantická linka v této dětské knížce.

02.08.2020 4 z 5

Ztráta & zrada Ztráta & zrada S. H. Kolee

O chlup lepší než předchozí díl, čtivé.

14.09.2019 4 z 5

Láska & lítost Láska & lítost S. H. Kolee

Příběh se mi líbil, bylo to čtivé.

14.09.2019 4 z 5

Prozření Prozření Kelley Armstrong

Velký potenciál knihy, podle mého nevyužitý.

14.08.2019 3 z 5

Probouzení Probouzení Kelley Armstrong

Pěkný námět, ale od knihy jsem čekala více.

14.08.2019 3 z 5

Přivolávání Přivolávání Kelley Armstrong

Zajímavý námět, knížku v podobném duchu jsem ještě nečetla, ale i tak mi toto přijde jako průměrné čtení. Uvidíme dál, mám na plánu celou sérii.

07.08.2019 3 z 5

My dva My dva Andy Jones

Tak tohle byla ta nejhorší kniha, co jsem do této doby četla. Když jsem si četla, o čem má tato kniha být, tak jsem si říkala ok, to by mohlo být dobré. Ale vlastně vůbec nechápu, proč spolu ti dva hlavní hrdinové byli. Podle mého se k sobě vůbec nehodili a přijde mi, že je vůbec nic nespojovalo. Kladu si tedy otázky. Proč spolu teda byli? Jen kvůli tomu, že otěhotněla? Oběma hlavním hrdinům bych po přečtení vlepila facku.

01.08.2019 1 z 5

Tvůj báječný život Tvůj báječný život Liz Fenton

Průměrná kniha, ale jakmile se dostala do určitého bodu, tak byla čtivá.

Tajemství Tajemství Anna Todd

Hořkosladké. Potká otce a pak bum.

Přiznání Přiznání Anna Todd

K prvnímu dílu mi tento přišel nudnější, ale i tak velmi rychle přečtené.

Navždy pryč Navždy pryč Blake Pierce

Nenadchla mne.

Losing it Losing it Cora Carmack

První sex a rovnou se svým profesorem :D.

Byla jednou koťata Byla jednou koťata Ljuba Štíplová

Pro děti, ale ne moc zajímavý příběh.