Niky91 komentáře u knih
Velmi překvapivý konec o princezně Eadlyn. Čekala jsem, že to skončí jinak.
Zajímavé povídky o Americe. Nebylo to tak čtivé jako první tři díly Selekce.
V mládí jsem měla ráda HSM a v této knížce jsem se dozvěděla i nějaké informace, které jsem v té době nevěděla. Ale žádné světoborné dílo to není.
Úžasná dětská knížka s krásnými ilustracemi. Jako dítě jsem ji milovala, nyní jsem si ji znovu přečetla.
Knížka mi zabrala delší dobu ji přečíst, nechytla mne tolik. Námět pěkný, ale mohl být dotažený do konce. Oddechová knížka pro školáky.
Ouuuu, sex a slaďárna. Maximální vytrhnutí způsobila "vymyšlená aférka". Trilogie o 1400 stránkách, která se dala vtěstnat do jedné knihy. Zbytečně natahované. Trilogii bych ohodnotila podprůměrně.
Knížka mne velice překvapila. Nádherná dětská pohádka ze zajímavého prostředí zoologické zahrady. Trošku mi přišla mimo romantická linka v této dětské knížce.
Zajímavý námět, knížku v podobném duchu jsem ještě nečetla, ale i tak mi toto přijde jako průměrné čtení. Uvidíme dál, mám na plánu celou sérii.
Tak tohle byla ta nejhorší kniha, co jsem do této doby četla. Když jsem si četla, o čem má tato kniha být, tak jsem si říkala ok, to by mohlo být dobré. Ale vlastně vůbec nechápu, proč spolu ti dva hlavní hrdinové byli. Podle mého se k sobě vůbec nehodili a přijde mi, že je vůbec nic nespojovalo. Kladu si tedy otázky. Proč spolu teda byli? Jen kvůli tomu, že otěhotněla? Oběma hlavním hrdinům bych po přečtení vlepila facku.
Průměrná kniha, ale jakmile se dostala do určitého bodu, tak byla čtivá.
K prvnímu dílu mi tento přišel nudnější, ale i tak velmi rychle přečtené.